Miert keres ilyen rosszul egy állatgondozó az állatkertben? Szerintem eleg összetett munkát végeznek, egy 150 000ftot simán mehetne nekik.
Figyelt kérdés
Főleg ha úgy nézzük, hogy mennyi is a bevétele az állatkertnek naponta.( persze elmegy erre arra, de sokkal tobb megy ott zsebre is, miközben, nem az lenne a célja, hogy valaki azon gazdagodjon meg.2018. jan. 1. 09:40
1/6 anonim válasza:
Állattenyésztő telepeken sem keresnek túl jól az állatgondozók. Ott akár 8 általánossal dolgoznak, tehát nem mezőgazdasági szakközépiskolát végzetteket szoktak felvenni hisz jóval kevesebb bérért is kapnak rá embert. Gondolom az állatkertben sem feltétlenül mezőgazdasági mérnöki BSc-vel dolgozhatnak, mivel akár 8 általánossal is felismerik hogy az állatok alól mit kell kilapátolni. Bocs a megfogalmazásért. Így volt régen a TSZ-ekben is.
2/6 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy a munkáltatónak mennyi zsé jön össze. Az a lényeg hogy mennyiért csinálja meg valaki azt a munkát ami kell, ráadásul iskola sem kell.
És lássuk be ha mi lennénk vállalkozók akkor csak a két szép szeméért adnánk a munkavállalónak 150 nettót ha 100 nettóért is megcsinálja valaki? Senki sem ellensége a saját pénzének.
3/6 A kérdező kommentje:
én azt hallottam, hogy legtöbben diplomával dolgoznak ott. (terméeszttudomanyi ágak).
Azoknak többet fizetnek?
2018. jan. 1. 12:18
4/6 anonim válasza:
Mert nem mész az állatkertbe minden hétvégén.
5/6 anonim válasza:
Az állatkertek bevétele nem csak a jegybevételből, hanem állami pénzből származik.
6/6 anonim válasza:
Nekik is lehet adni borravalot, nemcsak a pincereknek. Nyugodtan add oda a belepo 10%-at, ha mesz es elegedett vagy a munkajaval. Eloszor biztos neznek h ez meg micsoda, azutan mar el is fogjak varni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!