Megigérte és mégsem tartja be. Mit tegyek nagyon rosszul esik?
Szóval apukám kb. 4-3 évvel ezelött megigérte hogy csinál nekem raklapból medencét. A probléma:
-testvérem kért raklap ágyat megkapta
-kért íróasztalt és Tv állványt megkapta
-ahogy lett barátnője egyböl lett folyosó. De nem szeretném megbántani hogy rosszul érezze magát azt meg pláne hogy büntudatból vegyen egyet mert én csak azt szeretném hogy betartsa amit megígért. Tudom hülyeségnek tűnik ezen fennakadni de olyam rosszul érint hogy a tesómnak egyből megcsinálta,én meg ezt az egyet kértem és húzza. Ha egyáltalán megcsinálja.
Felteszem, te lány vagy. Az öcséd fiú, tehát fontosabb, ezért az ő kérése nem elhalogatandó. Apád is volt fiú, így átérzi a helyzetét, hogy legyen hol a barátnőjével összebújni. Apád ugye lány még nem volt.
Ha nem mondod el neki, akár finoman, akár nem finoman, hogy te a csak jussodat szeretnés, akkor apád ezt sosem tanulja meg, te meg hozzászoksz az igényeid elnyomásához, amit jó eséllyel átemelsz a párkapcsolatodba öntudatlanul.
Nem akarod, hogy rosszul érezze magát? Király! Ő nem tartotta férfiasan a szavát és te érzed magadat 2-szeresen rosszul. Megéri?
3-4 évvel ezelőtti ígéretet valószínűleg elfelejtett.
Finoman emlékeztesd rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!