Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kényszerhelyzet! Hogy vegyek...

Kényszerhelyzet! Hogy vegyek erőt magamon és bírjam ki?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron költöztem ela szüleimtől,mert sajnos nem bírtuk egymást elviselni,valamint kisebb koromban a sok bántalmazást (testi,lelki) sem tudtam feldolgozni. A nagyszüleimhez mentem,onnan munkát vállaltam,azóta dolgozom.

Viszont nagymamám pénzéhessége és nagypapám mentális labilitása oda vezetett, hogy onnan is mennem kellett. Így költöztem össze a jelenlegi párommal,ennek ellenére most külső tényezők miatt szét kell költözni, és nekem egy ideig nem lesz hová mennem. Szüleim azóta nagyon tepernek. Kedveskednek,érdeklődnek,ajándékoznak és nagyon szeretnék,ha vissza mennék. Ennek oka,hogy az öcsém nem nagyon segít nekik,ráadásul nincs aki érdemben nevelje. En azt látom,evégett hívnak vissza. Mivel nincs más mód,így vissza megyek,de egy külön "lakrész" epítésével azt hiszem el is különülök kicsit. Azonban ha eszembe jut,hogy "újra velük" leszek,elfog egy rossz érzés, ami végig nyomaszt és ránehezedik a mellkasomra. Úgy érzem nem haladtam és visszakerülök a "mélybe" ahonnan el szeretttem volna menekülni. Hogy enyhíthetném ezt az érzést?

2019. jún. 29. 08:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Elgurult a gyógyszerek?

Senki nem sértegetett. Kérdeztél, válaszoltunk. Mi ebben a probléma?

Bunkó módra válaszoltál. Gratulálok.

2019. jún. 30. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:

Az legyen a fejedben hogy csak egy kis időt kell a nagyszüleidnél kihúznod amíg gyűjtessz valamennyit hogy el tudj menni

Egyébkét egyetértek, én sem dobnám ki a macskámat mert gondjaim vannak erről nem az állat tehet

Annyit tudok mondani hogy ez járjon a fejedben , hogy amint lehet lelépsz onnan

2019. jún. 30. 09:55
 13/21 anonim ***** válasza:
27%

A macskákat megkérdezte valaki, hogy kint vagy bent szeretnének élni?

Szerintem az az igazi bunkóság, parasztság, ha bezárod őket.

2019. jún. 30. 10:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
13-as mert az szerinted jobb hogyha ki vannak engedve , egyik napról a másikra eltűnik vagy a szemed láttára elütik? Esetleg megmérgezi a kedves szomszéd vagy széttépi egy kutya? Az biztos sokkal jobb
2019. jún. 30. 10:13
 15/21 anonim ***** válasza:
49%
Előtte kellett volna megállapodni a nagyszüleiddel, hogy mennyit adjál haza. Elvégre ingyen náluk sem lakhatsz, pláne, ha a kaját is ők állják, villanyt, fűtést stb-t. Lehet, a te nézőpontod is hibás, talán a szüleiddel kapcsolatban is. Ha pedig az öcsémet nekem kellene nevelnem, mert a szülők nem megfelelőek, akkor annál inkább hazamennék!!
2019. jún. 30. 10:14
 16/21 anonim ***** válasza:
27%

Kedves #14!

Nekünk is voltak macskáink. A lányom van oda értük. De kint éltek. Most ott tartunk, hogy a környék sok macskája hozzánk jár. Mi nem bántuk, kergetjük őket. Sőt kaját vizet is rakunk ki nekik. (a lányom már nem lakik itthon).

S kész. Képzeld el, hogy az egyik rokonod, muszájból hozzád költözne. 4 macskával. Ha ellenkeznél, le parasztozna mint a kérdező engem.

Igen elüthetik, szomszédban a kutya szétszedheti, s megmérgezhetik. Ez ellen mit csináljak?

2019. jún. 30. 10:57
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Ne engedd ki ilyen egyszerű

És én személy szerint örülnék hogyha lenne egy barátom akinek van 4 macskája és hozzám akarna kis időre költözni

Bár szerintem kevesen vannak így ezzel de én imádom a macskákat és ha tényleg a barátom akkor felőlem

2019. jún. 30. 11:13
 18/21 anonim ***** válasza:
Ha rokonom és kedvelem is illetve ha jóban vagyunk akkor felőlem jöhetne
2019. jún. 30. 11:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Menj haza a szüleidhez, de csakis a saját, lefektetett törvényeid szerint.
2019. jún. 30. 18:00
 20/21 anonim ***** válasza:

(Nem túl)Kedves kérdező!

Azért nem írt senki számodra kielégítő választ, mert a szöveget olvasva mindenki a probléma megoldására koncentrál, hogy ne legyen sz.r az életed. Hogy hogyan vészeld túl lelkileg, ebben nem nagyon találsz itt segítséget. Azért írtuk neked a lehetőségeket, mert csak ebben tudunk segíteni. Ha gondolod akkor írhatok egy sablon szöveget hogy " legyél erős", "az idő mindent megold", meg miegymás, de ha te a két rossz lehetőség közül kiválasztod az egyiket azon nem tudunk segíteni. Csak harmadik verziót próbáltunk kínálni. Na de hogy segítsek kicsit érdemlegesen röviden annyit írok, hogy nemrég az egész családom, kutyám, macskáim elveszítettem több mint egy évig. A halál szélén álltam lelkileg/testileg. Aztán szépen lassan minden megoldódott. Itt van a kutyám, egyik macskám meg tudtam menteni tesómtól és szerető családban él, másik kettővel apám foglalkozik rendesen ahogy kell. Sikerült elvégeznem az iskolát és lett egy házam is. Ha két év alatt a halál széléről visszajöttem a rendes életbe, akkor neked is jóra fordulhat a helyzeted.

2019. jún. 30. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!