Hogy zárjam le, hogy vegyek erőt magamon?
Több mint egy éve van egy nős barátom. Szerelmesek vagyunk egymásba, ő is szeret tudom. Azt is tudom, hogy nem akarja otthagyni a családját, nem álltatott, az elején megmondta. Szerelmesek vagyunk, fontosak vagyunk egymásnak, és tudom, hogy ha rajta múlik, engem sem fog soha otthagyni. Ez nem egy kaland, annál sokkal több. De ebben a helyzetben nem élhetünk éveket, 3-5-10-en éveket, ez nem állapot.
Mit tegyek, hogy zárjam le, elhatároztam ennek véget vetek, de nem tudom megtenni, nincs hozzá lelkierőm.
Valamit kezdenem kéne az életemmel, továbblépni, de nem megy....kétszer megpróbáltunk szakítani, ő sem bírta, én sem.
Nem tinik vagyunk, 40-en jóval túl.
Ez mégis hol szerelem?
Lehet hogy nem vagyok túl a 40-en, de így is egyértelmű számomra, hogy azzal vagyok, akit szeretek.
Köszönöm a válaszokat!
Abban nincs igazatok, hogy csak kihasznál. Kapcsolatunk nem a szexről szól, persze az is része. Nem csak szerelemnek hitt vonzalom, hanem tényleg szerelem. Bár tudom, a többség nem hisz ebben. Szerelem volt első látásra.
Aminek kezdete van, annak vége is van, ez törvényszerű.
Talán úgy lenne a jobb, ha a szépséget, amit ettől kaptatok- a szerelmet-, a szívben megőrizve lenne vége.
Ady mit értett ez alatt?:
"Meg akarlak tartani téged,
Ezért választom őrödül
A megszépítő messzeséget."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!