Hogyan segítsek magamon és anyukámon is az ő kirohanásai miatt?!
Szóval most telt be a pohár, ma reggel azon akadt ki hogy nem szóltam neki csak tegnap hogy ma megyek a barátommal strandra, egy forintjába sem került, ő mégis drámázott,szinte amit a legtöbb szülő eljátszik hogy a gyereke semmit nem csinál, pedig de csinálok, csak heti 3 vagy akár 4 napot is suliba vagyok, fél1kor indulok itthonról és csak este 8kor érek haza! Az is baja hogy 9kor ébredek fel legtöbbször.Hasonlítgat az én unokatesómra aki velem egy idős, kis alkoholosita cigis diszkós rib@nc,aki még iskolába sem jár hogy én miért nem vagyok olyan mint ő, mindig korán kell és megy az anyjával mindenfele!Betelt a pohár azért is mert szinte sehová nem járok, és még ez a mai napom reggelét is elrontotta de ám a legtöbb hogy felhívtam a barátomat most és képes volt kijönni a szobájából és megállni az ajtóm előtt hallgatózni??Szinte semmit nem dobhatok ki a kukába mert mindent átnéz, kutat a cuccaim között stb
de már nem csak velem hanem a barátomat is szidja, közben meg azt akarja hogy költözzön ide! Na most őszintén ki érti??Tanácsokat adjatok hogy legyek higgadt??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!