Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológus tudna segíteni...

Pszichológus tudna segíteni anyukámon? Nagyon gáz. :S (többi lent)

Figyelt kérdés

Anyukám nagyon okos, de szerintem bolond!

Nagyon hamar félre ért mindent, és úgy üvölt, amíg el nem kezd köhögni...

Ilyenkor nemképes meghallgatni a másikat csupán üvölt és üvölt.

Amikor nyugodt és utcán vagyunk, akkor is hangosan szeret beszélni, mint ha direkt megakarná osztani az idegenekkel a gondolatait, és ezzel nagyon letudja "égetni" a mellette lévőt...

Hajlamos még ezer-idegeneknek (pl. bolti eladó) elmesélni a személyes életét. (pl. volt olyan, hogy vonatjegyet akartunk venni és nem volt ott az eladó 10 percre és anya pedig a sorban lévő embereknek elkezdte üvöltözni hogy 5perce rúgták ki az állásából az eladót)

Szerintem szeret szándékosan szégyenkezni! Vagy ez csupán feltűnési viszketegség lenne?

Lehet ezen segíteni? Nagyon durva! :S Köszi a válaszokat!

2011. szept. 9. 17:05
 1/4 tetris ***** válasza:

Szerintem inkább ideggyógyászhoz kellene elmennie, mert úgy tűnik képtelen uralkodni az indulatain.

Az önkontroll hiánya mutatkozik meg a feltűnő viselkedésmódban is.

2011. szept. 9. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Nyugodtan írj neki, nagyon jó orvos és gyorsan válaszol bárkinek bármire! Az persze nem biztos, hogy a rendelője közel van hozzátok, de szerintem tud hasznosat mondani és akár jó orvost is ajánlani.

2011. szept. 9. 22:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: anyukád hogy viszonyul a "betegségéhez?"

Érzi, hogy nincs minden rendben odafönt? Mert ha nem, akkor te nem tehetsz senkit.

2011. szept. 10. 00:25
 4/4 anonim ***** válasza:
bocs, de mennyi idős anyukád? van, aki klimaxnál teljesen bekattan, se ne aggódj, el fog múlni egy idő után.
2011. szept. 10. 05:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!