Hogy zárjam le ezt a kapcsolatot?
"az az igazság hogy nem is akarom"
Miért nem akarod? Nem lehet, hogy mégis együtt tudnátok maradni?
"em olyan egyszerű hogy fogom a gyereket meg a cuccomat és megyek 2 km-t.sokkal nagyobb a távolság"
Az apának is joga van a gyerekhez. Nem viheted csak el ilyen messzire. Ő mit szeretne?
már próbáltam megmenti ezerszer.de belefáradtam.nap mint nap a könnyeimmel küzdök mikor alszik a törpe..teljesen felemészt ez a dolog.
A gyerkőcöt pedig nem hagynám rá.28 éves,de konrétan még nagyon gyerek fejjel gondolkozik.tudom hogy nem tudná azt megadni a fiúnknak amit kell.nekem ugyan nincs végzettségem,de ha az kell ahoz hogy mindig legyen a gyerekemnek mindenre,elmennék a fólia alá is gürizni csak hogy megadhassam neki.most is alig foglalkozik vele.pedig őket még tanitani kell..én sem vagyok tökéletes,de itt főként ő a hibás hogy így alakult
A bíróságot nem fogja érdekelni, hogy te nem bíznád rá...ha megítélik neki a láthatást, akkor viszi..(általában 3 éves koráig nálad láthatja, de nem mindig így ítélnek)
Várj még pár hónapot, aztán gyerek a bölcsibe, te dolgozni, és akkor nem kell a szülőkhöz visszaköltözni, mert az nem megoldás.
Nem lenne semmi gond a bölcsivel...szoktam vigyázni kisgyerekekre, mind a kettő bölcsis volt,
Ők imádták, sőt akkor sírtak, ha el akarták hozni őket haza du.
Ne aggódj emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!