Egy építkezés, házfelújítás megerősíti vagy legyengítheti a kapcsolatot?
Vásároltunk egy öregebb jó állapotban lévő tégla házat telekkel. Anyagiakkal elvileg nem lesz gond. A párom kőműves, segédmunkásokkal akarja megoldani a munka javát.
Az érdekelne, hogy akik már voltak ilyen helyzetbe, nekik erősítette, vagy gyengítette a kapcsolatukat az ilyen nagyobb "vállalkozás"?
Csak a mi példánkat tudom neked leírni. Mi felújítottunk és nálunk volt minden, rontott a kapcsolatunkon, de javított is.
Nálunk sajnos sok 100 ezres nagyságrendű felújítások voltak és sajnos hónapról-hónapra csináltunk 1 dolgot ami kb. úgy jött le, hogy szinte semmit nem haladunk, feszültek voltunk és bizony voltak vitáink is. De, ahogy ezeket letudtuk már könnyebb volt, tudtunk havonta több dolgot is csinálni, megvenni és akkor láttuk, hogy igen is haladunk, örültünk neki és jó volt látni, hogy ezt együtt csináltuk.
Most, hogy vége, élvezzük a munkánk gyümölcsét, jó látni, hogy ezt mi csináltuk, mi csináltuk úgy a házunkat, ahogy mi szerettük volna, a mi ízlésünk van benne stb....
ma 10:39 vagyok.
Én egy építkezést nem csinálnék végig, az rengeteg pénz és rengeteg idő, mire az ember befejezi vagy lesz kapcsolata vagy nem, vagy az ember készül ki tőle.
Mi is túl vagyunk ezen, épp most végeztünk és élvezzük a munka gyümölcsét :) Tök jó, hogy szép minden.
Mi egyébként az életben minden "megpróbáltatást" egy kalandnak próbálunk megélni. A lényeg, hogy az irányítás ne csússzon ki az ember kezéből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!