Nyaralás vagy építkezés?
Szia!
Egy pénz szűkében levő ismerősöm mesélte, hogy ők úgy fogják megoldani idén a nyaralást, hogy a saját kertjükben kempingeznek. Kiviszik a sátrat, matracokat és mindent, amit kell. A házba csak WC-re fognak bejárni.
Lehet, hogy furcsa ötlet, de szerintem kellő lazasággal működhet. Fontos, hogy legyen néhány napotok, ami nem az építkezés körül forog és ki tudtok egy kicsit kapcsolni. Ne felejtsd el, hogy a legközelebbi, hiatalosan hosszabb munkaszünet az karácsony-újév körül van, rettenetesen nehéz lesz addig folyamatosan robotolni.
Bármennyire "furcsa" amit mond a párod, lehet igénye erre. Én is pl. megőrülnék, ha nem mehetnék valahova el. Itt a lényeg: kompromisszum. Szerintem ezen van a legnagyobb hangsúly.
A leugrani a Balcsira akár egy éjszakára is, vagy valami hasonló működhet. Akkor kapott is, és tényleg nem azon a 20e Ft-on fog múlni a boldogság.
Kiszemeltek magatoknak egy hétvégét, 1 éjszakára foglaljatok csak szállást. Egyik napra betervezhettek egy fürdést, másik napra meg városnézést. Ez is pénzbe kerül, de mégsem annyiba, mintha 1 hétre mennétek.
Az építkezés sokkal fontosabb, mint egy nyaralás. Egy felnőtt embernek ezt be kell látnia.
Köszönöm a válaszaitokat!
Igen, az 1-2 napos balatoni pihenéssel nekem se lenne gondom, de ő minimum egy hétre akar menni, azt mondja annál kevesebb semmit sem ér.
Nem kell félteni, nem fog megszakadni az építkezésben, mivel ő nem szívesen csinálja, így inkább főzni szokott amíg én dolgozok, mostanra csak a könnyebb, de macerásabb munkák maradtak.
Én is az építkezésre szavazok, mert néhány hónap és megérkezik a kistesó és bár eddig is mindent megoldottam, azért egy komplettül felszerelt háztartás csak könnyebb mint egy félig kész. Lehet, hogy többet kellett volna szenvednem a félkész körülmények miatt és akkor most nem azzal jönne, hogy eddig se panaszkodtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!