Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nektek ez nem lenne kellemetlen?

Nektek ez nem lenne kellemetlen?

Figyelt kérdés
Nem vagyunk már gyerekek, de gyereknapra szoktunk kapni jelképesen valamit. Barátom anyukája tök sok finomságot vett nekünk, gondoltam majd anyukám is vesz. Nos eljött a nap és azt mondta azért nem vett semmit mert a bolt ahol dolgozik zárva volt leltár miatt, előtte való nap is megvehette volna de gondoltam majd később vesz. Másnap ismét nem kaptunk semmit pedig akkora ígérte, azt mondta azért nem vett mert időre kellett Pestre mennie. Majd mikor már eljött a következő nap már szóba sem hozta.. Barátom szülinapján ugyanez volt, hogy ígérgetett, azt mondta azért nem vett neki ajándékot mert nem volt pénze hó végén, de majd következő héten vesz, aha akkor sem vett semmit.. És ez nekem olyan gáz, mert én pl a barátom anyukájától egy olyan kabátot kaptam amire régóta vágytam. És nem azt mondom, hogy rengeteg dolgot kell kapni főleg, hogy nem vagyunk már gyerekek, csak ez a gyereknapos is olyan gáz volt mert barátom előtt ígérgette, hogy majd ekkor vesz akkor vesz.
2019. jún. 7. 07:05
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nekem ez nem lenne kellemetlen. Van itthon túró rudi, megveszem magamnak, és nem kell hozzá alkalom.
2019. jún. 7. 12:06
 22/36 anonim ***** válasza:
84%

Anyukádnak nincs ezekre pénze,és kész.A helyedben nemhogy várnék valamit,inkább azt mondanám hogy inkább ne vegyél semmit,maradjon meg a pénzed.

Mondjuk én se kaptam nagyon gyereknapra semmit általában,de idén örültem,mert elmentem anyámékkal kicsit kirándulni,kaptam egy marha nagy lufit,sütit,beültünk kajálni valahova,tetszett.Legjobban a lufinak örültem :D 39/N

2019. jún. 7. 12:12
 23/36 anonim ***** válasza:
71%
Uh, kemény. Nekem igen, elég kellemetlen lenne, ha ilyen gyerekem lenne, valamit biztos hogy elcsesztem. Azé a pasid jókat zabál nálatok, ugye? Te meg megmondod anyádnak, hogy mire költse a pénzét, holott tudod, hogy kevés van neki. Hát elég gáz. Tényleg.
2019. jún. 7. 12:25
 24/36 anonim ***** válasza:
77%
Akinek barátja van, az már nem gyerek, szóval a gyereknap felejtős. Én sem vettem semmit a fiam barátnőjének szülinapjára, nálunk tartottuk meg, volt finom kaja meg süti, ez volt az én ajándékom, hogy nem neki kellett meghívni minket és főzni meg sütni. Nem vette zokon sem ő sem a fiam.
2019. jún. 7. 12:38
 25/36 anonim ***** válasza:
85%

Vásárra ne vigyen ki és ültessen fel a körhintára egy vattacukorral? Kisgyerekek hisztiznek, ha nem kapnak meg valamit. Pont ezt csinálod. Inkább nézz magadba...

Anyukád elmondta, hogy nincs pénze jelenleg ajándékra. Ha anyagi gondjai vannak, nem lesz egyik hétről a másikra sok pénze, mégha fizetés is volt közben.

2019. jún. 7. 13:18
 26/36 anonim ***** válasza:
43%

Nálatok hogy van ez a gyereknap?

Nekem már unokáim is vannak,nekik mindig veszek valami játékot gyermeknapra.

De a 3 felnőtt gyermekemnek meg a párjaiknak én már nem szoktam semmit adni.

Míg gyerekek voltak,mindig volt valami, volt hogy kirándulni mentünk és ott fagyi, étterem, meg velük töltöttünk sok időt, játszótér, programok.

De én már nem győzöm mert sokan vagyunk,nagy a család, épp elég a sok szülinap, névnap, karácsony, húsvét,Mikulás.De lehet kéne a felnőtt gyerekeimnek is adni valamit?

2019. jún. 7. 15:29
 27/36 anonim ***** válasza:
82%
Az ígérgetés tényleg gáz, de az sokkal gázabb, hogy van képetek elvárni az ajándékot, ami miatt szegénynek magyarázkodnia kell. Ti kényszerítitek rá erre a viselkedésre. A seggeteket ne törölje ki szerencsétlen?
2019. jún. 7. 15:44
 28/36 anonim ***** válasza:
86%
Ígérgetnie valóban nem kellene, de neked meg elvárni bármit is sokkal nagyobb gáz. Az aktuális és a jövendőbeli pasijaid ajándékozását pedig oldjad meg egymagad, vicc,hogy anyukádtól várod. Ha olyan fene kellemetlen, hogy nem ad neki anyukád semmit (Eskü nem értem, miért is kellene neki? Azért mert te kaptál a pasid anyjától, attól még a tiédnek nem kötelessége ezt viszonoznia), akkor toljad el a kis feneked diákmunkázni és vegyél neki a saját megkeresett forintjaidból, osszad be azt, amiért te dolgoztál meg. Gyereknapi ajándékért megy a hiszti, eszem megáll és hogy az anyád miért nem költi a keresetét a kanodra, mert hát szülinapja is volt, jujj. Tudod mi a rohadt kellemetlen? Az hogy ilyen röhejes elvárásaid vannak, miközben felnőtteset játszol. Ha derogál elmenni dolgozni és zavar, hogy viszonzatlanul marad az ajándékozás, akkor legközelebb utasítsd vissza te is a hőn áhított kabátot, mondván, hogy megveszed magadnak és akkor egálban lesztek. Sírnék ha ilyen gyerekem lenne, mondjuk a saját kudarcomnak élném meg.
2019. jún. 7. 17:13
 29/36 anonim ***** válasza:
60%
napról napra egyre bugyutább kérdések vannak itt. én már nem tudom eldönteni hogy komolyak ezek a kérdések és ennyire hülye emberek vannak vagy trollkodás az egész
2019. jún. 7. 17:33
 30/36 anonim ***** válasza:
52%
Lepd meg te a palidat egy hatalmas gyereknapi orálissal oszt akkó nem leszel ilyen bogaras te sem meg ő sem.
2019. jún. 7. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!