Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon kellemetlen de édesanyá...

Nagyon kellemetlen de édesanyámból egy rib. lett. Senkivel sem tudom megbeszélni?

Figyelt kérdés
26eves nő vagyok, bár tény hogy senkinek nincs köze ahozz hogy mit csinál még nekem sem. Viszont mostanában 3 hónap alatt a 4. Pasival szexel. Most például egy velem egy idős fiúval. Nevetséges, és már én félek hogy az ilyen fiatal gyerekek kiknek pletykálják el. Egyébként, persze apám és anyám együtt vannak, ergo hozzá is hűtlen. És hogy honnan tudom?? Néha meg kell bütykölnöm a messengeret és látom kikkel beszél. Néha még az is felugrik hogy éppen miről. Az asztali naptárban meg szivecskével jelöli hogy A vagy S vagy Zs ilyesmi. Nagyon kellemetlen, ezt még a férjemmel vagy a bátyámmal sem beszélhetem meg. Így kicsit magamban őrlödök és azon gondolkodom mikor jutott el erre a szintre. Valaki esetleg hasonló cipőben?
2018. aug. 14. 12:00
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
Ez beteges azonnal értesítsd apádat. Ha van egy kis esze el fog válni...
2018. aug. 14. 12:07
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

Gondolom, ez olyan női kapuzárási pánik lehet.

Ha mindenképpen szeretnél erről valakivel beszélni, akkor anyukáddal beszélj.

Csak tőle tudhatod meg, hogy mi történt vele, amitől így beindult.

2018. aug. 14. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Kár ezt túlfilóznod. 45 feletti nőnek már csak pár még nagyjából jó éve van, ennyi idősen már a legtöbben eljuttnak oda, hogy kb. tesznek mindenki véleményére. Különben is lehet, hogy apád is ezt csinálja, csak diszkrétebben, egyezség van szüleid közt erre.

Mai trend, hogy már nem is válnak el szexuális szabadságra vágyó házaspárok, mert egymás jellemében sokkal jobban bíznak, mint aktuális partnereikében. (Így pl. pasas úgy élhet együtt másik csajjal, hogy jogilag az sosem lesz élettársa, kapcsolat végén szerzéssel arányosan - ami beletartozik házimunka, gyereknevelés - sem jár neki semmi a pasas vagyonából, mert nem volt jogilag élettársi vagyonközösség.)

2018. aug. 14. 12:18
 4/9 anonim válasza:
22%

Nem tudom miért lett az egyes lepontozva. Kíváncsi vagyok mi lenne ha az apa lépett volna félre, ellentétben ezzel mindenki őt fikázta volna.

38/N

2018. aug. 14. 12:44
 5/9 anonim ***** válasza:
44%

Nem, anyád nem lett ri.anc.

Egyszerűen megcsalja apádat. Semmi közöd hozzá, ne mássz bele.

2018. aug. 14. 13:05
 6/9 anonim válasza:
83%

Szia,

eléggé hasonló a helyzet nálunk is. Egy pasival találkozgat már egy ideje. Én tudom, Apa viszont nem. Ő azt gondolja, hogy mivel egy munkahelyen dolgoznak amitt vannak jóban.

Nagyon szeretem apát és anyát is. Így szerintem nem fogok mondani semmit.

2018. aug. 14. 15:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Képzeljétek most sincs otthon, ilyen még pláne hogy nem fordult elő. Sőt mi több amíg nekem nem volt családom és eddig kimaradtam a barátaimmal állandóan veszekedés volt. Én csak az apámat sajnálom hogy ennyire felszarvazza. Mert ő nem csinál ilyet. Ráadásul azért is csalódás ez mert nem is egy emberrel folytatja hanem fűvel fával... Teljesen csalódott vagyok felé.
2018. aug. 14. 22:30
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem apukád azért csak tud vagy legalább sejt valamit. Együtt él egy emberrel, akit hosszú évek óta ismer. Szerintem esélytelen, hogy nem gyanús neki pár dolog vagy hogy nem kerül a kezébe/szeme elé a naptár ahova anyukád szivecskékkel írja be a randik időpontját. Hidd el, nem teljesen titok.
2018. aug. 16. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
33%

Apád jó nagy papucs h nem veszi észre,vagy ki tudja h neki van e valakije. Viszont elég gyerekes vagy te is hiába vagy 26 "nő"

Mi jogon turkálsz,más magán dolgaiba (messenger)

2018. aug. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!