Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy anya meddig maradjon...

Egy anya meddig maradjon otthon a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Mi az az optimális idő ami jó? Anyagi szempontból 2 év ugye a legjobb, onnantól bölcsi stb. De nekem az furcsa hogy 1 gyerekkel valaki végleg otthon marad, és akarat sincs rá... Aztán annyira fontos lesz a házimunka meg a főzés hogy 'főállású anya' meg ugye marha fontos a házimunka elharcos lesz. Persze 3 gyereknél igen, marha sok de meddig 5 évig? Néha nem értem a szisztémát

2019. máj. 12. 17:16
1 2 3
 21/22 piroska és a farkas ***** válasza:
Amíg a csalàdnak jó. Értem ezalatt az anyagi részt, és az anya igényeit elsősorban. Ugyanis van, aki megtehetné, hogy otthon marad, de megpusztul, mert hiànyzik neki az a szellemi kihívàs, amit a munkàja jelentett. Akkor menjen vissza, ha attól kiegyensúlyozottabb. Ha viszont örömmel van otthon, és ő a bàzisa a mindennapok logisztikàjànak, tehermentesítve ezzel a férjet, akkor maradjon. Egy a lényeg, h a két szülő egyetértsen, senki màsnak semmi joga beleszólni, ítélkezni. 6.éve vagyok itthon, most vàrom a 3- at, terv szerint 3 évig itthon leszek vele is. Kevésbé zaklatott így az életünk, de azt messze nem àllítom, h a hàzimunkàé lett a főszerep az életemben.
2019. máj. 13. 16:30
 22/22 anonim ***** válasza:
90%

19-es!

A férjem amennyit tud, velem, velünk van. Szerencsére ezt is megengedhetjuk magunknak. És azt is, ha a gyerek azt igényelne, hogy akár 18 éves koráig itton legyek vele. Nem jelentene problémát sem anyagilag sem máshogy. Ebben a férjemmel is maximálisan egyet értünk. Nagyon jó volt a gyermekkorom, hogy anyu otthon volt velünk mindig. Ha a gyerekem ezt igényelne, így lenne.

2019. máj. 13. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!