Engednéd, hogy a 19 éves lányodnak 37 éves párja legyen?
Valószínűleg a 19 éves lányod nem hozzá fog feleségül menni,nem feltétlen a férfi kora miatt,hanem,mert a lányod még nagyon fiatal.
Persze vannak erre esetek,de viszonylag ritka,sőt kapaszkodj meg ha egy egyidőssel járna,azzal sem élné le az életét jó eséllyel.
Túl nagy jelentőséget tulajdonítanak az emberek ezeknek a dolgoknak.
A legtöbb kapcsolatnak úgy is vége lesz egyszer.
Egyedül egy esetben adnék tanácsot a lányomnak,ha a 37 éves férfi gyereket akarna tőle.
Ha csak szórakoznak egymással,vagy a pasi megrekedt tini szinten,nincs gond.Úgysem lesz komoly...
Micsoda méteres gyökér ez a csávó. Én nő vagyok, de ha megtudnám, hogy egx akkor 35 éves ember a 17 éves lányomat környékezte meg, akkor olyat kapott volna, hogy nem kel föl 1 hétig. A páromtól szerintem tripla ennyit.
A lányhoz képest ez egy vén f***** sz. Mégis milyen lelkületű ember kezd kiforrott felnőtt ember létére egy gimis korú lánnyal?
A lányt nem bántanam, ő kamasz volt és élvezte az extra figyelmet amivel villoghatott. Itt a hapsival van nagyon komoly baj.
A családi összejöveteleken természetesen "engedném" hogy ott legyen, hiszen hozzá tartozik, ő a szerelme. Az ottalvás viszont nekem is furcsa egy 37 évestől. A lany helyébe én nem egy ottalvásra vinném haza először bemutatni főleg ha apuka még nem is tud erről, és az is lehet hogy nem fog neki tetszeni.
Köztem és a férjem között is majdnem ugyenennyi korkülönbség van (én a huszas éveimben vagyok, ő elmult 40) és most várom az első gyerekünket. Tehát így főleg nem lehetne beleszólásom ha a gyermekem is idősebb párt választana. Ha pedig valóban szereti úgysem érdekli ki mit mond.
Öreg fószer 37 évesen? Ezen nem tudok napirendre térni, kivéve ha egy 8 éves írta :D
#34, látom, neked is elérte az ingerküszöbödet az "öreg fószer". Ebből a hozzáállásból is látszik (mármint aki ezt írta), hogy itt bizony gyerekek játszanak felnőttesdit. Értelmes felnőtt ember nem mondja ezt egy 37 éves férfira.
De gyerekektől meg hogy várhatnánk értelmes választ felnőtt párkapcsolatról szóló kérdésben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!