Megtiltani nem lehet, de a lakásomba nem tenné be a lábát és családi összejövetelekre sem.
2019. máj. 11. 13:04
2/35 anonim válasza:
Engednéd, hogy felnőttként anyád dirigáljon, kivel barátkozhatsz?
2019. máj. 11. 13:16
3/35 anonim válasza:
Egy 19 évesnek miért is kéne megengedni bármit? Attól hogy a gyereked, ő egy felnőtt ember, azt csinál amit akar.
Az más kérdés hogy nem engeded be a házadba a párját. Ezt megteheted, de nem tilthatod el őket egymástól.
2019. máj. 11. 13:17
4/35 anonim válasza:
Ez már 2 éve nem engedés kérdése. Tiltani nem tilthatom, max megkérhetem, hogy ne hozza a párját. Az ottalvást pedig meg lehet oldani a pasinál is.
2019. máj. 11. 13:17
5/35 anonim válasza:
Igen.
2019. máj. 11. 13:19
6/35 A kérdező kommentje:
Én el tudom fogadni, az apja még nem tud róla, hogy van neki ez a férfi, pedig már másfél éve. Most itt szeretnének aludni nálunk, de nem tudom ezt hogyan adagolhatnám be neki mert ő eléggé kiakad mindenen.
2019. máj. 11. 13:20
7/35 anonim válasza:
Nem is csoda ha ezen kiakad..egy normalis apa hanyingert es duhrohamot kapna a tudattol, hogy 2 szobaval arrebb a kislanyat egy oreg foszer pumpalja eppen. Amugy ez a 37 eves pasi 1,5 eve meg igencsak egy tinilannyal kavart, ami tobb mint gaz.
2019. máj. 11. 13:25
8/35 anonim válasza:
Nem neked kellene " beadogatni" a férjednek, hanem a lányodnak elé állni és nyíltan megmondani, mi a helyzet és mit is akar.
Ahhoz elég nagy már, hogy kapcsolata legyen, akkor miért az anyuka szoknyája mögül akarja megoldani a problémásabb dolgot?
2019. máj. 11. 13:27
9/35 anonim válasza:
#7, elhiszem, hogy neked, egy 12 évesnek a 37 éves már öreg, de valójában a 37 éves még messze van az öregtől.
2019. máj. 11. 13:28
10/35 anonim válasza:
Már ne haragudj, de egy élethelyzetet akarsz vadidegenekkel megítéltetni két db életkor alapján.
Minden szereplőnek személyisége van, értelmi szintje, szociális helyzete, stb. szóval számtalan tényező közrejátszik a kérdés megválaszolásában.
Pl. Porschéja van?
Megint más ha pl. a férfi egy "tehetős üzletember", vagy teszem azt közmunkás a sarki kocsmából.
Csak, hogy sarkosítsak szemléletesség gyanánt.
Lehet az apjával országos haverok lesznek, vagy anno pont egymás csajait nyúlták le, amiről nem is tudsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!