Engednéd, hogy a 19 éves lányodnak 37 éves párja legyen?
Bocs, nem olvastam a válaszokat, de bennem elsőre az merül fel, hogy egy 37 éves fószer nem tud kifizetni egy panzióban egy szobát egy (két) éjszakára? És akkor nem kell a szülői házban aludni. Nekem pasi létemre kínos lenne ennyi idősen a 19 éves barátnőm családjához menni ottalvós vendégként.
(Amúgy nő vagyok, kb. korodbeli, kedves Kérdező).
Az a helyzet h Amelyik faszi 37 evesen 19 eves csajjal van, es raadasul ott Akar aludni a lanyos haznal, az egy luzer :D
A kapcsolatnAk meg nincs jovoje, a lany csak egy urito tartaly par honapig, evig, aztan viszlat.
Szerintem nincs értelme ezen hisztizni. A lányotok ezt a férfit választotta, ha a fejetek tetejére álltok sem fog szakítani vele. Vagy ha egyszer igen, azt saját döntésből, nem azért mert nem "engeditek" neki.
Szóval ja én próbálnám elfogadni és megismerni. Legbelül lehet nem örülnék, de nem szólnék bele.
19 éves felnőtt és 28 éves felnőtt, meg 37 éves felnőtt között van különbség. Tapasztalatban, kapcsolattól való elvárásban, életciklusban. Egy 37 éves pali már kiélhette magát sokmindenben, egy 19 éves még szórakozik, keresi az útját. Ez azért megérne egy beszélgetést. Érdekes az is, hogy mi vonzhatta egy ennyivel idösebb ffihoz - persze a pasit könnyű megérteni, villoghat a fiatal barátnővel. Másfelöl, egy 30+ pasi személyisége már kiforrottabb.
Hogy engedném e hogy ott aludjon? Szerintem igen, mert én is jobban megismerném, hamár együtt vannak 1,5 éve. Az viszont gáz, hogy apja nem tudja és elsőre ottalvásra menne. Szépen lassan adagolnám be a dolgokat apának (1. Van pasija a lányának, 2. Most vált komollyá h bemutassa, 3. Jó tulajdonságok felsorolása, 4. Ismerkedés, 5. Ottalvás). Egy apának az ottalvás is épp elég sokkoló szerintem, hát még a tény, hogy korban inkább a szülőkhöz, mint a lányukhoz illetne - szoval csak apránként...
Rossz a kérdésed! 19 évesen már nem szorul a Te engedélyedre. Ergo lehet 37 éves párja, az ő dolga. Nálatok aludjon? Na ez már már tészta. Miért kellene máshol aludnia egy 37 éves pasinak?
Szóval próbáld meg elfogadni h a lányos felnőtt..és reménykedni benne h ez csak egy fiatalkori "elmebaj" a lányodnál. Nem illenek össze, és az a 37 éves pasi aki a lány szüleinél akar(na) aludni mint egy 20 éves udvarló már nem normális.Nem tudsz ellene tenni semmit...
Én egy dolgot marhára nem értek: miért akar a pasi ott aludni, családi programokon részt venni? 37 évesen azért csak van saját lakása...? (Nekem 20 évesen sokkal idősebb volt a párom, le se írom mennyi, mert megköveznek a hozzászólók) Soha egyszer sem merült fel egyikünkben sem, hogy anyámék házában aludjon.
A másik pedig, hogy felnőtt emberről beszélünk, ez nem engedés kérdése. Ha engeded, ha nem, együtt lesznek. Megértem, hogy félted, de semmivel se rosszabb, mintha valami vele egykorú hülyegyerekkel jönne össze, aki a pénteki buliban mással kavar vagy éppen teljesen életképtelen.
Nem szólhatsz bele az életébe. Saját tapasztalatból mondom, hogy a hisztikkel, veszekedésekkel csak elriasztjátok a lányt. Hidd el, hogy így van, az én szüleim se tudták elviselni a tényt, viszont amikor összeköltöztünk, utána kb 1 évig szinte teljesen megszakadt a kapcsolatom a szülőkkel. Azóta se beszélünk már annyit. Ugye nem akarod ezt? Akkor támogasd, felnőtt ember, fel tudja mérni a helyzetet, tud magára vigyázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!