Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te engednéd a 14-15 éves...

Te engednéd a 14-15 éves lányodnak, hogy egy 20-21 éves fiúval járjon úgy, hogy régebb óta ismered a fiút?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 17. 01:47
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
A kérdés egyébként teljesen alaptalan, csak nem tudok aludni és gondoltam megkérdezem, hogy ti megengednétek-e.
2017. ápr. 17. 01:50
 2/24 anonim ***** válasza:
73%
Ismerek két nőt aki 15 éves volt amikir összejött és hozzá us ment amikor már lehetett a férfihoz. Az egyik hapsi 28 a másik 32 éves volt. Az egyik pár már elvált 10 év után.
2017. ápr. 17. 02:03
 3/24 anonim ***** válasza:
79%

Nem. Az egyik még az általános iskola határán, a másik már túl az érettségin. Nagyon más életszakasz a kettő, és nagyon ritka az ha minden klappol és a súrlódásokat át lehet vészelni.

Saját tapasztalatból mondom még a 13-15 is iszonyat soknak tűnt abban az életkorban, szóval én sok jót nem látok.

2017. ápr. 17. 02:37
 4/24 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen fiatal lány még senkivel ne járjon, főleg ne huszonévessel.
2017. ápr. 17. 05:51
 5/24 anonim válasza:
67%
nem. semmi jóhoz nem fog vezetni. vedd figyelembe, hogy egy 20 éves fiú már nemi életet él egy 15 éves lány még nem.
2017. ápr. 17. 07:24
 6/24 anonim ***** válasza:
74%
Nem. A 14 éves max a csokolozashoz érett, a 20 éves meg bizony szexet akar.
2017. ápr. 17. 07:52
 7/24 anonim ***** válasza:
94%
Ha viszket neki megcsinálja engedély nélkül is. Inkább már akkor tudjam, hogy kivel és mikor...
2017. ápr. 17. 07:56
 8/24 Fatal_3rror_ ***** válasza:
82%

Nem engedném.

Ha belegondolok, én 17-18 éves fiúként sem jártam volna 14 éves lánnyal, annyira gyerek még. Szerintem sokkal egészségesebb ebben a korban a saját korosztályához tartozni és köztük felnőni.

2017. ápr. 17. 08:37
 9/24 anonim ***** válasza:
92%

14 éves voltam, mikor összejöttem az első szerelmemmel, aki akkor 18 volt. A szüleim egyáltalán nem ellenezték, köztük meg 3 év van, hasonló korban jöttek össze. De ez a srác elég "gyerekes" volt még, 21 éves korára benőtt a feje lágya ugyan, de addigra már nem voltunk együtt.

Kb ha középiskolások mindketten, az még oké. De a 21 èvesnek már egészen más az élete mint egy 9. osztályosnak, nem azért nem engedném mert "uramisten szexelni fognak és az az ördög találmánya" Hanem mert azt szeretném, hogy a 14 éves a saját korához tartozó dolgokkal foglalkozzon. Tanuljon, lógjon a barátaival, sőt egyáltalán barátkozzon a saját korosztályával (nekem ez is kimaradt, mert a barátom barátaival lógtunk mindig)

2017. ápr. 17. 09:06
 10/24 anonim ***** válasza:
72%

Én 14-15 évesen összejöttem egy 24 éves fiúval és nem volt valami jó...

Osztálytársaim piszkáltak miatta amit így visszagondolva teljesen érthető.(és ez már középsuliba volt)

A fiú állandóan kanos volt és nagyon utáltam ezt a tulajdonságát.Sajnos tudtomon kívűl a képeimre rejszolt... Meg mikor beszélgettünk mondta hogy megakar d*gni..

A fiú nagyon gyerekes a mai napig... Az anyukája meg eltartotta a pici fiát...

Amit ballgásomra kaptam pénzt abból egy csomót adtam a fiúnak mert buszjegyre se volt pénze... Én agybajt kaptam tőle... Mikor már elkezdet járkálni hozzánk akkor mikor elé tettem a kaját apa mondta neki hogy most nincs leves... Erre a fiú elkezdi szedni a pörkölt szaftot és mondom hogy ez nem leves és azt mondta hogy ő tudja... de azért levesnek szedte... És egy 24 éves fiúról beszélünk...Dolgozni nem dolgozott mert semmi végzettsége nem volt.Egyszerűen nagyon gáz.Ha átöleltem éreztem hogy áll a f*rka... Én tőle azóta undorodom és a szexuális dolgoktól is undorodom pedig nem feküdtem le vele.Remélem nem követik el ezt a hibát mások!

2017. ápr. 17. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!