Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Te engednéd a 14-15 éves...

Te engednéd a 14-15 éves lányodnak, hogy egy 20-21 éves fiúval járjon úgy, hogy régebb óta ismered a fiút?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 17. 01:47
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Én 15 voltam amikor összejöttem annó az akkori barátommal, ő meg 19-20. (Első szerelem, nem bántam meg semmit, jó volt.) Gondolkodásban így visszatekintve voltak köztünk különbségek, ő túl vad volt hozzám képest, főleg a haverjai, bár ők is max 2-4 évvel ha idősebbek nálam. Három évig jártunk, addig amíg elmentem egyetemre.(nagyon sokat gondolkodtunk azon, hogy velem jön, bár neki úgy nehezebb lett volna, így szakítottunk.) A szüleim az első egy évben nem tudtak róla, mivel elég szigorúak ilyen téren...meg így egy év után is amikor már 11-dik osztályos lettem, akkor is nehezen törődtek bele. De ismertem egy olyan lányt aki alattam járt egy évvel, 28-29 éves barátja volt 16 évesen. Na, az már tényleg gáz volt, mert a legjobb barátnője annyira gyerekes volt(a csajnak), soha nem tudtam megérteni, hogy hogy tudott járni a lánnyal... Na, de visszatérve, szerintem így sok a 14-15 és 20-21 éves közötti különbség, mint agyilag, vágyban, és érettség:fizikailag stb. Bár mi is majdnem így voltunk, de kb 3 év ismeretség után jöttünk össze, és abból lett 3 év. :)
2017. ápr. 24. 09:50
 22/24 kerekmester válasza:
0%

En pont benne vagyok egy ilyen kapcsolatban 21vagyok a parom 14 de mar tobb mint 2eve egyut vagyunk es boldogak vagyunk a kor soha nem szanit ha a fiu kordaban tudja tartani a farkat soha nem az a fontos

Aki nem nezi jo szemel minket ez nem erdekel

10eve ismerjuk egymast es tudjuk hogy ez igy jo lesz nekunk

Es en vagyok a 21eves fiu

Nem vagyok az az ember akit eltartanak mar kulon elek sajat haztartasal

2017. ápr. 26. 08:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Osztálytársam 14 évesen kezdett el járni az akkor 20 éves barátjával. 1 hónap múlva lesz a 2.évfordulójuk.

Viszont én nem engedném a lányomnak:D (már ha lenne lányom:D)

2017. máj. 12. 14:41
 24/24 anonim válasza:
Én engedném az Ancsinak, hogy járjon a Zolival, ha az Ildi néni helyében lennék. Tessék elhinni.
2017. jún. 11. 04:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!