Te engednéd a 14-15 éves lányodnak, hogy egy 20-21 éves fiúval járjon úgy, hogy régebb óta ismered a fiút?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 17. 01:47
11/24 anonim válasza:
Utsó válaszoló vagyok.
De ha nem engeded hogy járjanak akkor annál jobban akarják egymást és majd titokban fognak beszélgetni meg találkozni.
12/24 anonim válasza:
Most akkor 14 vagy 15 éves a lány?
Egyébként nem. Ezt túl nagy korkülönbségnek tartom.
13/24 anonim válasza:
Nem, mert az a 20 éves, aki 14 éves lányokkal kavar az nem normális.
15/24 anonim válasza:
100%. NEM!! Tanuljon inkább az fontosabb. :)
16/24 anonim válasza:
10-es, ez nagyon szomorú, hogy ilyen megtörténik az emberekkel.
17/24 anonim válasza:
Én biztos nem nézném jó szemmel. Nem a korkülönbség nagy, hanem a lány kicsi még. Nem kell olyan hamar felnőni..
18/24 anonim válasza:
az biztos, hogy nem örülnék, ez semmiképpen nem egészséges kapcsolat
de hogy hogyan lehet az ilyet megakadályozni? szerintem sehogy
ha a kislány 14 éves, még talán lehetne beszélni a srác fejével, de ha már 15 az ugye felnőtt nő(ha máshonnan nem is, ezekről az oldalakról ugye megtanulja az ilyesmit az ember), akkor már veszett fejsze...
19/24 anonim válasza:
Vannak olyan lányok akiknek nem jönnek be a korabeli fiúk így inkább az idősebbeknél keresgélnek.Velük jól megtudnak lenni, megtudják beszélni a gondjaikat,stb... Csak éppen rájöttem hogy ez nincs rendjén... Milyen normális pasi szeret bele egy 14-15 éves lányba? Az is lehet hogy a lány megtudja vele beszélni a gondjait és azért is inkább az idősebbekhez vonzódik.Én magam is átestem egy ilyenen de utólag belegondolva tragédia volt.
20/24 Körömcsiga válasza:
Ez eléggé emberfüggő. Van olyan lány, aki ennyi idősen babázik még és van amelyik nemi életet él... Fiú is van, amelyik 20 évesen még szűz... Szóval pusztán a kor nem elég ahhoz, hogy válaszolni lehessen rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!