Ti megszüntetnétek a kontaktot a szülőkkel, ha nem akarnának támogatni?
Két dolog merült fel bennem.
1. Nem támogattak születésed óta mindenféle hiszti nélkül mint amit most te itt lerendezel?
2. Mellesleg ki fizeti az egyetemedet? (Ha olyan jó tanuló voltál hogy államira jársz, akkor oké)
60!
Honnan veszed, hogy nem támogatják? A kerdesevel ellentétben bizony hogy támogatják, havi 50ezret kap. Ez nem keves penz am.
Kedves 11:37-es.
Érdekes, hogy te kijössz havi 30-40-ből a kérdező meg a kb 70-ből sem. Ez neked nem elgondolkodtató?
Íme az ő összevissza hebegése-habogása:
"Havi max 20-30 ezreket kapok tőlük"
"50+rezsi a lakbér, szóval havi kb 70, ebből ők fejenként adnak kb 25-öt." - Éééérdekes, már hirtelen 50 az a 20-30.
"Egyébként azzal a feltétellel költöztem be, hogy megígérték, hogy fizetik a lakbért rezsivel együtt + zsebpénz" - Hopppááá már zsebpénz is van! Az vajon mennyi lehet? Tehát a rezsivel együtt, ahogy írta a pénz amit kap legalább 70 ezer és még zsebpénz is...
"Ja és azt hozzáteszem, hogy mivel nem velük élek, a kajámat, tisztasági szereket és minden egyebet is magamnak kell vennem. És ezzel együtt kapok összvisz annyit, amit írtam.."
" az biztos, hogy hozzájuk ezek után már nem megyek vissza." DE! "nem akarok arra kényszerülni, hogy ott kelljen hagynom az egyetemet, vagy hogy a testemből kelljen élnem" - A szülei az egyetlen igazi bevételi forrása, de nagy az arca, hogy nem áll velük szóba többet és vissza sem költözik. A kasszás munka azért büdös neki.
Valószínűleg oka van annak, ha időközben a zsebpénzét megvonták (ha így van egyáltalán) és már csak a lakbért fizetik (valószínűleg nekik is ködösen mond el dolgokat, mint itt).
Nektek nem gyanús, hogy eddig miből fizette a kaját, a takarítószereket és a többit?
Az iskola szeptemberben kezdődött, tehát vagy azóta romlottak a dolgok (ki tudja miért) vagy ő év közben kezdte játszani az agyát, hogy neki ez megy egyedül is és most jön rá, hogy anyuci és apuci pénze nélkül ez bizony nem megy. (Valószínű az utóbbi, hisz kijelentette ezt is: "Nyilván ha tudom, hogy még ezt sem tartják be és még könyörögni is kell érte, holott megegyeztünk, akkor be sem költöztem volna." TEHÁT lett volna lehetősége nem beköltözni és maradni a fenekén otthon. És megint itt a kérdés: ha a szülők tényleg csak egy részét teljesítik annak amit ígértek, annak mi az oka? A kérdező nem panaszkodott arra, hogy eddig sem kapott volna meg mindent és oka sem volt, hogy ne bízzon a szülei ígéretében. Ő most csak ezen van kiakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!