Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti megszüntetnétek a kontaktot...

Ti megszüntetnétek a kontaktot a szülőkkel, ha nem akarnának támogatni?

Figyelt kérdés
Mindkét szülőm sokat keres(havi 800 nettó fölött), mégis úgy kell mindenért könyörögnöm, folyton a pénzen veszekszünk. Havi max 20-30 ezreket kapok tőlük, de ebből a lakbért tudom csak épp fizetni. Még tanulok, diákmunkából nyilván nem tudnám eltartani magam. Az ilyen szülőkkel inkább ne is fárasszam magam?

2019. ápr. 26. 17:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 anonim ***** válasza:
81%
Szüntesd meg nyugodtan, utána még azt a 20-30 ezret se fogod megkapni. A szeretet mértéke elvégre az anyagiaktól függ, sok pénzért sok szeretet jár cserébe, kevésért semmi.
2019. ápr. 26. 18:07
 12/67 anonim ***** válasza:
36%

Mi a f___n_a_k kellett külön költözni ha még tanulsz? Ne is haragudj meg de ne gondold hogy azért mert jó keresetűek a szülők, kötelesek finanszírozni egy albérletet mindennel együtt, plusz még etetni is.

Nálunk a keresztgyereknél is ez volt a probléma ott meg lett mondva, hogy marad otthon, és helyben elvégzi a sulit, vagy megy más városba de pénzre ne számítson.... Pénz ide vagy oda, a szülő sem fias ló.

Ne fárasszad magad, hanem keress melót, ha tudtad hogy nincs segítséged akkor minek kellett túlvállalni magad?

2019. ápr. 26. 18:13
 13/67 A kérdező kommentje:
Ahogy az egyik válaszoló írta, smucigok. Vagy csak nem szeretnek. Nem tudom, de tisztában vannak vele, hogy több pénzre lenne szükségem az élethez, és a diákmunka nem fizet eleget. Most hagyjam ott az egyetemet és legyek kasszás életem végéig? Vagy legyek prostituált? A környezetemben mindenhol azt látom, hogy a szülők úgy segítik a gyerekeiket, ahogy csak tudják, lakást meg autót kapnak, tőlem meg a fizetésük töredékét is sajnálják.
2019. ápr. 26. 18:14
 14/67 anonim ***** válasza:
63%
Kamuzol rendesen. Egyetemi városban az életben nem bérelsz lakást havi 30ert
2019. ápr. 26. 18:15
 15/67 A kérdező kommentje:
#14 50+rezsi a lakbér, szóval havi kb 70, ebből ők fejenként adnak kb 25-öt.
2019. ápr. 26. 18:17
 16/67 anonim ***** válasza:
49%
miért az a 30 ezer szerinted nem támogatás?
2019. ápr. 26. 18:18
 17/67 A kérdező kommentje:
Egyébként azzal a feltétellel költöztem be, hogy megígérték, hogy fizetik a lakbért rezsivel együtt + zsebpénz. Nyilván ha tudom, hogy még ezt sem tartják be és még könyörögni is kell érte, holott megegyeztünk, akkor be sem költöztem volna.
2019. ápr. 26. 18:18
 18/67 anonim ***** válasza:
78%
Áh, érdekes, a havi 20-30 valójában 50.
2019. ápr. 26. 18:19
 19/67 anonim ***** válasza:
64%
Hat akkor költözz ki.
2019. ápr. 26. 18:19
 20/67 A kérdező kommentje:
#16 de az, csak kevés, főleg úgy, hogy sokkal többel is tudnának támogatni. Most itt arról beszélek, hogy szerintem nem szeretnek engem. Mert egy szerető szülő nem így cselekedne, vagy szerinted igen?
2019. ápr. 26. 18:20
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!