Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudják, hogy “hazudok”,...

Ha tudják, hogy “hazudok”, akkor miért kérdeznek tőlem bármit is?

Figyelt kérdés

Nap mint nap ezen van a vita: miért nem megyek dolgozni mint megállapodás alapján, otthon csak ...., de segítek, ha van valamit segíteni otthon, de mindig a rohadt munkát mondják. Nem arról van szó, hogy nem akarok menni dolgozni. Most jött ajánlat Tescóba, és valamilyen gyárba. Tescóban nem fizettek ki rendesen, becsaptak, a gyári munkában 3€/órabért kínálnak. Dolgoztam autógyárban, ott 4€/órabért kínáltak, most sajnos oda nem keresnek mint megállapodás alapján.

Most jóformán nincs pénzem is annyi, mert átmentem új bankba, és még nem jött át a pénz az új számlámra. Úgyhogy amit kaptam lagzira, abból vettem ki pénzt, legyen valami nálam.

Azt mondják, hogy az nem létezik, hogy nincs munka. Mondom van Tescóban ahova nem megyek, és egy gyárban ahol 3€/órabért kínálnak amit kevésnek tartom. Hogy mire csinálod az érettségit? Valamire fogod vinni? Már réges-régen dolgozhatnál, csak te nem akarsz. Akarok dolgozni!!!

Hogy ez lesz július 1. is? Hogy kibsznak a házból. Ki mondta, hogy nem fogok dolgozni július 1.? Én azon leszek, hogy minnél előbb beléphessek munkába.

Mindig másokkal törődnek, ez jár ide dolgozni, amaz, és engemet lenéznek máskik előtt, hogy ilyen erős férfi, és nem megy dolgozni. Vannak olyanok akik nem mennek dolgozni és arra egy büdös szót nem mondanak. Én tudom, hogy a legjobbat akarják nekem, de ha kipróbáltam a Tescóban nem tetszett, nem fogok visszamenni. Aztán az anyukám felhívja az ügynökséget, hogy hogyan hogy nincs munka. És így lenéz máskik előtt.

Gondolkodom, hogy elmennék messzebbre dolgozni, és ott aludnék. Megérné?

Mit tegyek szerintetek? Én ezt már nem bírom, kivagyok tisztára.

2019. ápr. 9. 08:06
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
10:12 Ebben tisztára igazad van. Most próbálnak nevelni
2019. ápr. 9. 10:14
 32/44 anonim ***** válasza:
75%

Nem minden munkához szükséges nyelv tudás. Egyébként pedig tanuld akkor a németet gőzerővel.

És kérlek ne válaszolj ilyen lekezelően, mert szerintem egyik válaszoló sem volt bunkó hozzád.

2019. ápr. 9. 10:14
 33/44 A kérdező kommentje:
10:13. Miről beszélsz? 3 éves szakmát jártam, megcsináltam a szakmai 3 éves sulit. + 2 az érettségi ami külön van (nem kötelező). Középiskola végzetségem érettségi nélkül megvan érted? Megvan a papír! Van szakmám! Ne bszgass azzal, hogy csak általános suliba jártam, és nincs szakmam, van szakmám!!
2019. ápr. 9. 10:16
 34/44 anonim ***** válasza:
100%

Te magadtól vagy ilyen hülye vagy segítenek?

Senki se mondta, hogy örökké 500€ért dolgozzál, de amíg nem találsz jobban fizető munkahelyet, addig ne a kis sejhajodon ücsörögjél, és várd, hogy anyu meg apu a szádba rakja a kaját, hanem igenis menjél el annyiért dolgozni, amennyiért tudsz.

2019. ápr. 9. 10:17
 35/44 anonim ***** válasza:
100%

Ez annyira szánalmas hozzáállás.

A: Jajj nincs munka.

B: Tessék ez.

A: Ez kevééés.

B: Menj albérletbe!

A: Az dráááága.

B: Bérelj akkor szobát.

A: Pfejj, nem adok le az igényeimből.

2019. ápr. 9. 10:17
 36/44 A kérdező kommentje:
Igazatok van, tudom :)
2019. ápr. 9. 10:18
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

"Igazatok van."

Akkor mi a kérdés?????

2019. ápr. 9. 10:20
 38/44 anonim ***** válasza:
86%

Gyereknevelés és munka mellett csináltam meg az érettségit, és a diplomámat.

Közmunkán voltam. Tudod mennyit kerestem napi 8 óra munkával? 60.000et. De csináltam, mert élni kell valamiből, és pofán nem lett volna azt mondani anyámnak, hogy tartson el minket míg nem találok jobb munkahelyet.

Egy elkényeztetett kisfiú vagy, és anyádék helyében már rég kiraktalak volna az utcára

2019. ápr. 9. 10:23
 39/44 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés jelentve!

100x kérdezed meg, 101x is ugyanazt mondjuk: lusta, életképtelen vagy akinek büdös a munka

2019. ápr. 9. 10:33
 40/44 A kérdező kommentje:
10:33 nem büdös a munka
2019. ápr. 9. 10:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!