Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudják, hogy “hazudok”,...

Ha tudják, hogy “hazudok”, akkor miért kérdeznek tőlem bármit is?

Figyelt kérdés

Nap mint nap ezen van a vita: miért nem megyek dolgozni mint megállapodás alapján, otthon csak ...., de segítek, ha van valamit segíteni otthon, de mindig a rohadt munkát mondják. Nem arról van szó, hogy nem akarok menni dolgozni. Most jött ajánlat Tescóba, és valamilyen gyárba. Tescóban nem fizettek ki rendesen, becsaptak, a gyári munkában 3€/órabért kínálnak. Dolgoztam autógyárban, ott 4€/órabért kínáltak, most sajnos oda nem keresnek mint megállapodás alapján.

Most jóformán nincs pénzem is annyi, mert átmentem új bankba, és még nem jött át a pénz az új számlámra. Úgyhogy amit kaptam lagzira, abból vettem ki pénzt, legyen valami nálam.

Azt mondják, hogy az nem létezik, hogy nincs munka. Mondom van Tescóban ahova nem megyek, és egy gyárban ahol 3€/órabért kínálnak amit kevésnek tartom. Hogy mire csinálod az érettségit? Valamire fogod vinni? Már réges-régen dolgozhatnál, csak te nem akarsz. Akarok dolgozni!!!

Hogy ez lesz július 1. is? Hogy kibsznak a házból. Ki mondta, hogy nem fogok dolgozni július 1.? Én azon leszek, hogy minnél előbb beléphessek munkába.

Mindig másokkal törődnek, ez jár ide dolgozni, amaz, és engemet lenéznek máskik előtt, hogy ilyen erős férfi, és nem megy dolgozni. Vannak olyanok akik nem mennek dolgozni és arra egy büdös szót nem mondanak. Én tudom, hogy a legjobbat akarják nekem, de ha kipróbáltam a Tescóban nem tetszett, nem fogok visszamenni. Aztán az anyukám felhívja az ügynökséget, hogy hogyan hogy nincs munka. És így lenéz máskik előtt.

Gondolkodom, hogy elmennék messzebbre dolgozni, és ott aludnék. Megérné?

Mit tegyek szerintetek? Én ezt már nem bírom, kivagyok tisztára.

2019. ápr. 9. 08:06
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
84%

Én sem értem a szüleidet, hogy mit kell itt játszmázni.

Ha július 1. a határidő, akkor július 1.

Addig azt csinálsz, amit akarsz, onnantól kezdve viszont ha nincs munkád, menj ahova tudsz.

2019. ápr. 9. 09:35
 12/44 A kérdező kommentje:
09:34: Igszad van, de kifizetik őket amennyit kínálnak nekik, engem pedig becsaptak
2019. ápr. 9. 09:36
 13/44 A kérdező kommentje:
09:35: Július 1. mindenképp beállok állandó munkahelyre!!!
2019. ápr. 9. 09:37
 14/44 anonim ***** válasza:
100%

"egy gyárban ahol 3€/órabért kínálnak amit kevésnek tartom"

Akkor mondjuk ne oda menj dolgozni, ahol nem fizetnek ki, hanem oda amit te csak szimplán kevésnek tartassz?

2019. ápr. 9. 09:38
 15/44 anonim ***** válasza:
81%
Akkor mondd meg nekik, hogy ez a deal, tartsák magukat hozzá!
2019. ápr. 9. 09:38
 16/44 A kérdező kommentje:

09:38: Vedd ezt úgy, hogy 22,5 € van egy napra. Ebből a 22,5 ből levonnak 5-10€ és akkor hol vagyok? És 7,5 órás munka, és 17,5€ kapnék, vagy 12,5€, és 7,5 órára!!! Érted??? Te ennyiért dolgoznál?

Autógyárban kaptam 4€/órabért, 30€ napra. Voltam kb 2 napot és kaptam 50€ 2 napra. Érted mi a különbség? Felfogtad? Értesz engem miért nem szeretnék menni 3€/órabérért dolgozni?

2019. ápr. 9. 09:43
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom, de az èlet ilyen. Enis lehetnék orvos havi 400.000es fizetéssel, de csak egy szaros irodai dolgozó vagyok 150.000ért. Ez van.

Ha egész életedben azt fogod nézni, hogy mennyi pénzért dolgozhatnál, és nem azt, hogy most mennyi pénzért tudsz, akkor szépen éhen fogsz dögleni, amint anyádék úgy döntenek végre, hogy kihajítanak a fészekből, ha már magadtól nem tudsz repülni.

2019. ápr. 9. 09:47
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el végre, hogy hol vagy helyileg, mert így egyre szarabb lesz a sztorid!
2019. ápr. 9. 09:48
 19/44 anonim ***** válasza:
81%

Hol élsz? Melyik megye? Mert talán tudnánk mi is segíteni, hogy milyen lehetőségek vannak ott.

Az tény, hogy rossz úgy dolgozni, ha nem kedveled a társasátot,de akkor menj máshova ahol jól el vagy. Lehet kevesebbet keresel, de akkor is keresel.

Én a helyedben július elsejétől elmennék egy albérletbe és mellette dolgoznék. Akkor már senki sem fog diligálni neked. Ha akarsz dolgozol,ha nem nem. Viszont a nem, nem opció, mert az albit fizetni kellesz.

Gyorsan telik az idő július 1 mingyárt itt van...

Meg egyébként koncentrálj most inkább a tanulmányaidra, hogy az érettségis meg legyen akkor.

Esetleg csinálhatnál valami okj-s szakmát. Menj ki külföldre ott akár takarítóként is borzasztóan sokat lehetne keresni és szerintem azt a pénzt már elfogafnád.

2019. ápr. 9. 09:50
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Nem szlovák vagy? Mintha a múltkor azt írtad volna.
2019. ápr. 9. 09:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!