Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 20 évesek! Tőletek miket...

20 évesek! Tőletek miket kérdeznek a szüleitek?

Figyelt kérdés

Én még itthon lakom. Ha például felhívnak telefonon ilyeneket kérdeznek: "Ettél?" Vagy ilyeneket mondanak: "Vegyél ám fel pulóvert, mert hideg van, nehogy megfázz!"

És ez engem idegesít.

Nem gáz ez? A ti esetetekben ez hogy van?

2016. aug. 23. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Micsoda probléma.
2016. aug. 23. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
19%

1. Hú, de komoly problémáid vannak?

2. Nem kötelező otthon lakni, 20 éves vagy, ha nem tetszik valami, le lehet lépni.

2016. aug. 23. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen és igen.

Mind a kettő gyakori nálunk is.

Csak itt még az olyan kérdések is szóba jönnek, hogy:

ha megyek valahova : "Tettél be tiszta zoknit?"

"Vettél fel reggel sapkát?" "Van nálad esernyő ? Mondom 30 fok van, mire: de reggel fújt a szél"

Úgyhogy igen ezek a kérdések szinte mindenhol elhangzanak.

Engem nem zavar és cikinek sem érzem. Végül is mibe kerül az, hogy kinyögjek egy "igen anya ebédeltem" vagy berakjak egy pulóvert a táskába.

20/L

2016. aug. 23. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy gáz. Én külön lakom, ha anyukámmal megyünk valahova, és előtte feljön - ő autóval van - mindig megkérdezem, hogy milyen az idő, kell-e pulcsi.
2016. aug. 23. 17:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jó, köszönöm
2016. aug. 23. 17:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez normális. Én évek óta kolis vagyok, ritkán járok haza, magamat tartom el de az "Ettél?" mindig az első, valahányszor felhívom anyukámat :D Ez egy klasszikus!
2016. aug. 23. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!