Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szoktátok úgy érezni a szüleit...

Szoktátok úgy érezni a szüleitek miatt, hogy meg akartok halni?

Figyelt kérdés
Én rendszeresen. Anyám már többször mondta, hogy el kellett volna vetetnie. Én is úgy érzem, mindenkinek jobb lett volna, ha elvetet. 16 év alatt elhitette velem, hogy semmit nem érek, sőt, a semminél is kevesebbet. Képes órákon keresztül ócsárolni. Pl. ebéd közben vagy miközben kihív magához segíteni a konyhába, egyfolytában azt ecseteli, hogy milyen sz×r ember vagyok. Ha otthon van, állandóan szorongok. Félnem kell tőle, mert már többször megfenyegetett, hogy megöl és tudom, hogy képes lenne rá, ha azt vesszük alapul, hogy kiskoromban mennyiszer elvert valami semmiség vagy mondvacsinált ok miatt. A mai napig büszkén ecseteli, hogy egyszer a csecsmő húgomat majdnem megölte, mert "egyfolytában bömbölt", de aztán nem tette meg, mert amikor elhangzott a bűvös mondat, elhallgatott a tesóm. Ti is szoktatok így érezni, vagy csak az én Anyukám bánik ógy velem?
2016. júl. 29. 16:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
ajaj:((( apuka hol van? ebből szabadulnod kellene, ezek elmebajra utaló tünetek
2016. júl. 29. 16:32
 2/21 anonim ***** válasza:
61%
Nincs más rokonod akihez elköltözhetnél?
2016. júl. 29. 16:35
 3/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem, soha! De még eszedbe se jusson!

Ez nem lenne természetes. Szörnyű, hogy ilyenek előfordulnak. Főleg, hogy ilyennel fenyeget, még ha úgy nézzük törvényileg sincs éppen rendben

Apukád esetleg? Nem tud segíteni? Leülni vele beszélni, stb?

Az a baj, hogy anyukáddal van probléma. Igazából valós segítséget itt senki sem tud adni neked, csak közeli családtag (pl apukád), esetleg ismerős vagy pedig hivatalos úton.

2 év múlva 18 évesen pedig már úgymond teljesen szabad vagy; csak az más kérdés, hogy hova tudnál elmenni (egyből) ha tényleg annyira szörnyű a helyzet.

2016. júl. 29. 16:36
 4/21 A kérdező kommentje:
Apukámat is szokta ócsárolni, aki egy ideig tűri, aztán leordítja, hogy elég legyen, de anyukám akkor sem hagyja abba. De amúgy a világ legnagyobb balf×××ának tartja apámat, nem szeretik egymást. Sokszor mondja nekem anyukám, hogy nem igaz, hogy mindent csak apámtól örököltem, ugyanolyan marha vagyok. Kiskoromban párszor verekedtek is, de amikor pár hónapja szóba kerültek a verekedések, anya letagadta. Mintha tiszta h...e lennék, és nem emlékeznék rá, mi volt évekkel ezelőtt. Elválni soha nem fognak, pedig akkor én lennék a világ legboldogabb embere, ha apával élhetnék.
2016. júl. 29. 16:39
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

A főcímet elolvasva először azt hittem, hogy szokásos tinihiszti, de rájöttem, hogy 2 emberélet van tönkretéve.

Menj be a gyámügyre, és jelentsd fel, ha van több egyenesági rokonod, akkor esélyes, hogy valamelyik elvállal, akkor nála helyeznek el benneteket, vagy külön-kulon.

És mindig van újra és felfelé, próbálj meg nem összeesni, ez kifog hatni a későbbi életedre, pl munkakeresés, párkapcsolat, gyermekvállalás, különböző szituációk, élethelyzetek.

Így ismeretlenül.. magadért és a húgodért lépj.

2016. júl. 29. 16:39
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyád a szar ember, nem te.
2016. júl. 29. 16:40
 7/21 A kérdező kommentje:

De amúgy egy ilyen végig szidott nap után következő nap már játssza a jó szülőt, aki megértő és mindenről lehet vele beszélgetni.

Mint mondtam, apukámmal nem akarnak elválni, nem tufom miért.

2016. júl. 29. 16:41
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszülő nincs, akihez elköltözhetnél?
2016. júl. 29. 16:42
 9/21 A kérdező kommentje:
Nem tudok lépni semmit se. Ő egy elismert ember, akit mindenki tisztel és jó embernek tart. Meg bizonyítékom sincs, ilyeneket bárki kitalálhatna. Szerintem agyonverne, ha feljelenteném. És amúgy se történne semmi, szerinten simán elintézné, hogy nála maradjak, nagyon befolyásos ember. Nem rudok semmit se csinálni, a halált látom az egyetlen megoldásnak. Vagy hogy felszedek egy pasit és 18. szülinapomom odaköltözök, csak kérdés,addig nem-e leszek elmebeteg.
2016. júl. 29. 16:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Azt hogy meg akarok halni,azt nem. Rengeteg jó dolog áll még előttem,amiből nem akarok kimaradni.Engem ez 'éltet'.
2016. júl. 29. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!