Mit éreztek, mikor a szüleitek veszekednek? Bele szoktatok szólni a vitáikba, vagy maradtok csendben?
Annak idején mindig rossz érzés volt ha veszekednek, és amikor csak lehetett próbáltam csitítani őket, vagy segíteni nekik jobban átlátni a problémát, mert hiszem, hogy van amikor egy kivülálló fél jobban átlátja. Persze ezt csak finoman tettem és úgy, hogy sose foglaltam állást abban, hogy melyiküknek van igaza.
Most, hogy nem lakom velük, szintén ez a helyzet. Előfordulnak viták és próbálom minél előbb békíteni őket, ha maguktól nem akaródzik nekik :)
Figyelj olyan párkapcsolat nem létezik, ahol ne lennének viták. Nyilván egy gyereknek stresszes ha a szüleit veszekedni látja, de olyankor mindig gondolj arra, hogy mindenhol vannak viták vagy nézeteltérések, szóval hogy ez benne van a pakliban.. érted.
Gyerekként rossz volt mikor veszekedtek, általában ott áltam tehetetlenül és hallgattam...
Felnőttként nem szólok bele, látom, hogy ki hol rontotta el az életét...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!