15-17évesek! Ti szoktatok a szüleitek előtt csúnya szavakat használni? Vagy szülők ti mennyit engednétek meg?
Nem feltétlenül arra gondolkodok hogy valaki idegességében káromkodik hanem pl arra "na ez a pasi tuti b.uzi".Én még egy időbe még a szex szót is kínosnak találtam kimondani a szüleim előtt:D
16/L
szoktam de utána mindig bocsánatot kérek mert szerintem nagyon bunkó aki káromkodik persze nekem is néha kiszalad a számon
szerintem nincs semmi kínos a szex szó használatában de anyukám nagyon kínosnak érzi hogyha kimondja apám meg csak célozgat a témára xD tök viccesek néha már én kérdezek rá most miről beszélsz a gyerek születéséről vagy a védekezésről :)
15/L
ők is káromkodnak, én is...
ma is úgy hívott apám hogy gyere már b*zdmeg és én mondtam neki utána hogy ne beszéljem velem így.. nekem is vannak érzéseim
Úúúú de még hogy:D De am meg anyuék is,hugom is.
16L
Már hogy is ne beszélnénk csúnyán? Nálunk még az anyázás is megszokott:D Ez mióta beszélni tudok így van.
18/L
ajjajj! :) tőlük tanultam. édesapám sofőr, azt hiszem, ez mindent elárul :)
"hol a fa.szomba vagy?" " mi a ge.cit csinálsz?" " ó, a kur.va anyádat!" :D így kommunikálnak velem, nem mérgességből, csupán alapból, szóval én meg így válaszolok. ennyi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!