Járnak a szüleitek bulizni? Vagy ti 40 fölöttiek hova szoktatok eljárni?
Figyelt kérdés
Most nem nyaralás meg kirándulásra gondolok, hanem bulikra. Hétvégenként hova jártok? Csak érdekel mert ismerőseim szülei nem járnak bulizni, de anyám 50 éves és még mindig diszkóba jár hétvégente a barátjával. Ez furcsa?2009. nov. 30. 19:57
1/10 anonim válasza:
Discoba 18 évesen sem jártam. Általában barátainkkal jövünk össze, minden héten másnál. Ha pl. közös színház volt akkor utána beülünk még valahová beszélgetni, táncolni. Elmegyünk koncertekre, kibérelünk vendégházakat és ott bulizunk. De olyan helyre régen sem mentem ahol a zenétől 2 szót nem lehet beszélgetni senkivel, és baráti körben (az is vagy 30 ember) jobban is érezzük magunkat mint vadidegenek között.
43/N
2/10 anonim válasza:
Kicsit de a nővérem is ötven azt kocsmázni jár és egyedülhagyja a gyerekét aki még alsós...
3/10 anonim válasza:
EZ nem feltétlenül korfüggő én 15 évesen utálom a discót és a színház szerelmese vagyok!
4/10 anonim válasza:
Apám (44) meg a bnője (46) rendszeresen járnak bulizni xD Nem épp discoba hanem ilyen rendezvények mint éttermi, családi buli vagy ilyen meghívásos cumók de néha letévednek discokba is.. szinte többet járnak mint én! xD
5/10 anonim válasza:
Ha a bulizás alatt szórakozást értesz, akkor igen. Hozzájuk hasonló korú barátaikkal szoktak eljárni színházba, moziba, vagy csak szimplán sörözni.
6/10 anonim válasza:
anyuék ilyen kertipartikon szoktak lenni, nyáron heti 4,5
ilyenkor hétvégenként összejönnek, gyerekek egyik szobában játszanak, szülők a másikban beszélnek, isznak :D
7/10 anonim válasza:
Én néhány hete bálban voltam Édesanyámmal(51) a testvéremmel a nagynénikémmel és néhány 21-22 éves barátnőmmel. Jó volt!:D
8/10 anonim válasza:
Igen, ha jóidő van kertipartikra járnak a barátokkal, esteleg horgászni. Meg Vörös Pisti koncertjeit nem hagynák ki :) Anyu 46 éves lesz, Apu 47, nem olyan öregek ők, hogy teljesen bezárkózzanak. Öcsémmel már kireppentünk, most élhetik a második fiatal korukat.
9/10 anonim válasza:
Szerintem táncolni, átmulatni az éjszakát még 50 évesen is jó dolog tud lenni, főleg a hétközbeni hajtás után eshet jól. A legtöbben otthon ülnek és híznak a TV előtt. Kevés ember vállalja fel ilyen korban, hogy elmegy szórakozni, pedig nincs ezzel semmi baj, sőt, kell is!!!!!
10/10 anonim válasza:
nem ők sohat Sem járnak bulizni.csak egyszer voltak eggyütt akk is csak azért h megalkossanak engem azóta is külön élnek és ez így természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!