Mi volt a legszebb dolog amit a szüleitek mondtak nektek?
Nekem pl az mikor kitűnő lettem év végén és anya azt modnta: az én lányom, apa pedig: nem is mert az enyém
ez nagyon jól esett :)
"Nem is vagy te annyira béna"
...
Amikor megtettem életem legrosszabb dolgát, de anya és apa ekkor is ezt mondták: "akkor is a mi lányunk maradsz"
20N
Rengeteg szép dolgot mondtak már nekem a szüleim, nehéz kiválasztani a legszebbet...
Talán azt tudnám kiemelni, amikor megyei kémiaversenyen első lettem és apu átölelt és azt mondott, hogy "Mindig is tudtam, hogy a lányom egy klassz csaj. Érdemes volt arra nevelni, hogy nem az a lényeg mit csinál, hanem az, hogy amibe belefog, abban ő legyen a legjobb."
Anyunál pedig azt emelem ki, amikor a szüleim elé álltam és bocsánatot kértem egy "szökési kísérletért"(ezt most nem részletezem). Akkor anyu annyit mondott, hogy "Köszönöm, hogy ilyen értelmes nagylányom van, aki felvállalja a hibáit. Most látom, hogy a legjobb befektetés vagy az életbe."
örülök, hogy nemcsak rosssz dolgok történnek az emberekkel, és van még szeretet a földön.. :)
köszi hogy megosztottátok ezeket!
várom a további szép történeteket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!