Mi volt a legszebb dolog amit a szüleitek mondtak nektek?
Nekem pl az mikor kitűnő lettem év végén és anya azt modnta: az én lányom, apa pedig: nem is mert az enyém
ez nagyon jól esett :)
Nekem az volt, amikor azt mondták, hogy bármi történik, és bármit csinálok, akkor is mindig szeretni fognak. :)
22/L
Anya mondta, amikor kérdeztem a válásról, megbánta-e a házasságát apával.
Ő azt mondta "nem, mert másként nem lenne egy ilyen csodálatos lányom" :)
En mindig kituno voltam, iszonyat tehetsges gyerek, de ezt nem hangoztattak annyira- legalabb nem szalltam el magamtol tulsagosan.
Viszont ezen a szilveszteren anyum ivott egy pici pezsgot- nem szokott inni, nincs hozzaszokva es megolelt es azt mondta nekem hogy mindent megvalositottam amirol o valaha almodozotz es hihetetlen okos vagyok es nagyon buszke ram.
Ez nagyon jol esett, migel nem nagyon szoktam elismereseket kapni a teljesitmenyeimert mivel a csalad "mar hozza van szokva" h ugyes vagyok. / holott jol esne ha neha mondanak /
Jó ilyeneket hallani.:)
Bár nekem máshogy hozzták a tudtomra:"Nem hittem volna hogy ez lesz az eredménye annak a szakadt guminak, akkor még bántam most már azért annyira nem."
Remélem a késöbbiekben azért überelik valamivel.
Előző vagyok!
Mindent megtettem, hogy büszkék legyenek rám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!