Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazudok, ha nem mondom el?

Hazudok, ha nem mondom el?

Figyelt kérdés
Az anyám állandóan megkérdezi,hogy mikor hol jártam,kivel és mit csináltam.Betegesen érdekli minden lépésem.Azt gondolom 30évesen nem kötelességem beavatni abba,hogy mit ebédeltem és melyik utcán állok éppen,ahogy azt sem,hogy kivel találkoztam tegnap előtt. Szerintetek hazudok,ha nem mondom el?

2018. máj. 18. 08:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
30 évesen ezt a kérdést döntsd el magad.
2018. máj. 18. 08:33
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
30 éves vagy? Tymüüüha...
2018. máj. 18. 08:53
 3/13 A kérdező kommentje:
:D
2018. máj. 18. 09:03
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Szórakoztasd hulyesegekkel inkabb, például hogy filmsztár leszel, egyutt játszottál tom cruise-zal, bankot rabolni mész, éppen a yachtodon ülsz, hasonlók. Talán eszreveszi magát
2018. máj. 18. 09:03
 5/13 anonim válasza:
94%
Én, amikor anyukám kérdezget, hogy miért voltam szabin, mit csináltam... Annyit mondok, dolgom volt. Ha olyan, akkor úgyis elmondom, ha meg úgy gondolom, hogy inkább csak rám tartozik, akkor ennyivel lezárom.
2018. máj. 18. 09:21
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hazudni valamiről vagy elhallgatni valamit, két teljesen különböző dolog. Te döntöd el, hogy melyik opciót választod.
2018. máj. 18. 09:40
 7/13 anonim ***** válasza:
86%

Anyukaddal elsz es azert kerdezoskodhet ennyit? Mert ha igen, akkor ideje elkoltozni, hogy mindkette erezzetek te felnottel.

Ha otthon laksz, akkor bizony ez ezzel jar.

Az elhallgatas nem hazugsag. A hazugsag, ha mast mondasz ahelyett, amit valoban csinaltal.

2018. máj. 18. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
mondd meg neki, hogy te sem nyaggatod őt ilyenekkel, legyen szíves ő is ezt tenni. felnőttek vagytok (elvileg), beszéljétek meg.
2018. máj. 18. 10:23
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttként nem hiszem, hogy hazugság lenne nem elmondani, hogy miből áll egy napod. Nem vagy már tini, akiért aggódni kell. Ha úgy érzed, hogy szeretnél megosztani vele valamit, akkor mondd el, de szerintem azt teljesen felesleges elmondani, hogy melyik utcában vagy éppen...
2018. máj. 18. 10:48
 10/13 anonim ***** válasza:
96%
Minek válaszolsz egyáltalán bármit is? Semmi köze hozzá. Mikor tervezel felnőni?
2018. máj. 18. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!