Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hazudok, ha nem mondom el?

Hazudok, ha nem mondom el?

Figyelt kérdés
Az anyám állandóan megkérdezi,hogy mikor hol jártam,kivel és mit csináltam.Betegesen érdekli minden lépésem.Azt gondolom 30évesen nem kötelességem beavatni abba,hogy mit ebédeltem és melyik utcán állok éppen,ahogy azt sem,hogy kivel találkoztam tegnap előtt. Szerintetek hazudok,ha nem mondom el?

2018. máj. 18. 08:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm,az építő válaszaitokat!

Nem élek már otthon,dolgozom, stb.

Bármennyire gagyinak tűnhetek,de tényleg nehezen tudom ezt kezelni,mert szerintem neki lenne ezzel teendője...mármint el kellene engednie...ő hazugságként éli meg az elhallgatást,ezért tettem fel a kérdést,mert kíváncsi voltam mások is annak látják-e.

2018. máj. 18. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
Az lehet a baj, hogy felnőttek a gyerekei, és ő mintegy vákuumban találta magát, nem találta meg azt a tevékenységet, ami lelkesíti,élteti. Ebben lehetne neki segíteni.
2018. máj. 18. 11:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Legyél NAGYON őszinte, vagy találj ki valamit. Pl. ha megkérdezi, mit csináltál tegnap este, meséld el, hogy átjött Pisti tinderről a haverjával, Lacival, kicsit ideges voltál, mert most voltál először 2 pasival(plusz pont, ha te is férfi vagy), gondolkodtál is, hogy felhívd, és részletekbe menően meséld el neki az estéd. Lehet többször kell majd eljátszanod hasonlót, de hatásos lesz.
2018. máj. 18. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!