Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha tudják, hogy “hazudok”,...

Ha tudják, hogy “hazudok”, akkor miért kérdeznek tőlem bármit is?

Figyelt kérdés

Nap mint nap ezen van a vita: miért nem megyek dolgozni mint megállapodás alapján, otthon csak ...., de segítek, ha van valamit segíteni otthon, de mindig a rohadt munkát mondják. Nem arról van szó, hogy nem akarok menni dolgozni. Most jött ajánlat Tescóba, és valamilyen gyárba. Tescóban nem fizettek ki rendesen, becsaptak, a gyári munkában 3€/órabért kínálnak. Dolgoztam autógyárban, ott 4€/órabért kínáltak, most sajnos oda nem keresnek mint megállapodás alapján.

Most jóformán nincs pénzem is annyi, mert átmentem új bankba, és még nem jött át a pénz az új számlámra. Úgyhogy amit kaptam lagzira, abból vettem ki pénzt, legyen valami nálam.

Azt mondják, hogy az nem létezik, hogy nincs munka. Mondom van Tescóban ahova nem megyek, és egy gyárban ahol 3€/órabért kínálnak amit kevésnek tartom. Hogy mire csinálod az érettségit? Valamire fogod vinni? Már réges-régen dolgozhatnál, csak te nem akarsz. Akarok dolgozni!!!

Hogy ez lesz július 1. is? Hogy kibsznak a házból. Ki mondta, hogy nem fogok dolgozni július 1.? Én azon leszek, hogy minnél előbb beléphessek munkába.

Mindig másokkal törődnek, ez jár ide dolgozni, amaz, és engemet lenéznek máskik előtt, hogy ilyen erős férfi, és nem megy dolgozni. Vannak olyanok akik nem mennek dolgozni és arra egy büdös szót nem mondanak. Én tudom, hogy a legjobbat akarják nekem, de ha kipróbáltam a Tescóban nem tetszett, nem fogok visszamenni. Aztán az anyukám felhívja az ügynökséget, hogy hogyan hogy nincs munka. És így lenéz máskik előtt.

Gondolkodom, hogy elmennék messzebbre dolgozni, és ott aludnék. Megérné?

Mit tegyek szerintetek? Én ezt már nem bírom, kivagyok tisztára.

2019. ápr. 9. 08:06
1 2 3 4 5
 21/44 A kérdező kommentje:

09:47: De én férfi vagyok, el kell tartanom a családot, ha lesz egyszer családom, és 500€ val el fogom őket eltartani? Vagy albérletet fizetni? Igen előre mutassam meg mit tudok, de kevés az az 500€.

09:50: Szlovákiából származom. Miért mennék albérletbe? Tudod mennyiért vannak az albérletek? 400-500€. És csak az albérlet, és hol van még a víz, villany, gáz. Te gondolod ez olyan könnyen megy, hogy menyjek albérletbe? Lehet te úgy élsz mint a kis Isten, de én nem.

2019. ápr. 9. 10:06
 22/44 anonim ***** válasza:
100%
930 Ft-os órabérrel mi bajod?? Ez teljesen átlagos fizetés. Igazad van, kevés. De végzettség nélkül ne várj többet.
2019. ápr. 9. 10:06
 23/44 anonim ***** válasza:
100%

Te milyen országben keresel €-ban CSAK ennyit? Ezt az összeget Magyarországon is simán megkeresed Ft-ban, sőt még többet is ha szerencséd van.

Nekem ez nagyon fura, ugyanis én is melóztam gyárban külföldön, amíg egyetemre jártam, de az fizetett 10€/órát, hát nagyon nem annyit amit te leírsz. Napi 15€-ért meg dolgozzon az aki teljesen hülye, de neked se rinyálni kéne, hanem jobb lehetőségek után nézni.

2019. ápr. 9. 10:07
 24/44 A kérdező kommentje:
Van végzettségem, középiskola érettségi nélküli végzettségem van. A szakmám van, már csak az érettségit csinálom
2019. ápr. 9. 10:08
 25/44 anonim ***** válasza:
100%
Ja, most látom hogy Szlovákiában, na az szopó. Menj nyugatra, ott simán megkeresed a 3-4x-esét.
2019. ápr. 9. 10:10
 26/44 A kérdező kommentje:
10:07: Szerinted miért ragaszkodok annyira az autógyári munkához? Mert ott jól megfizettek, csak most nem keresnek oda senkit.
 27/44 anonim ***** válasza:
89%
Légyszives meNYjél valami szlovák oldalra nyekegni! Köszi!
 28/44 A kérdező kommentje:
Csak az idegen nyelvet nem tudom. Amúgy mindjárt elutaznék külföldre ha lenne.
2019. ápr. 9. 10:11
 29/44 anonim ***** válasza:
100%

Hiába ragaszkodsz, ha nincs meló. Kevesebbèrt van. Ez van.

Csinálod kevesebbért a másikat. Ha lesz autógyár, akkor átmész oda, de pont óránként 3mal több a másik, mintha a pöcöd vakarod otthon.

Ez a baja a szüleidnek is, elkényeztetett kis dög vagy.

2019. ápr. 9. 10:12
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Középiskola "CSAK" érettségid még nincs.

Igen ezt mondtam én is. NINCS befejezett végzettséged. Még az érettségi is lókuki, nem hogy a 8 általános.

2019. ápr. 9. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!