A szüleik nyakán lógó fiatalok 1 percig nem gondolnak abba, hogy esetleg a szüleik szeretnének már nyugodtan, békében élni, esetleg ha egyedülállóak, párkapcsolatot kialakítani?
Ezt a "mamahoteles" fiatalságra értem, akik nagy ívben tesznek arra hol élnek, kinek vannak útban, és tökéletesen megfelel nekik a szüleik nyakán lógni felnőtt korukban is, mindenféle életcél nélkül.
Vagy majd a szokásos duma, úgyis elköltözik egyszer, mire befejezi az egyetemet, stb....igen, mire a szülő lesz kb 55, 60 éves.
Én tudom magamról, hogy útban lennék bármelyik szülőmnek, ezért egy percet nem gondolkodtam azon, hogy velük maradjak(albérlet vidéken).
Gondoljunk csak abba bele, hogy nem is annyira a távoli múltban, nem több száz évvel ezelőtt, több generáció élt egy házban.
Az, hogy vki a szüleinél él nem jelenti, hogy a nyakán lóg, tanul, dolgozik, elmegy ide-ode, aztán haza megy aludni. S miért is, mert például ha nem messzire megy tanulni (hogy most csak ezt a példát nézzem), rohadtul semmi értelme koliba menni vagy lakást bérelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!