A szüleik nyakán lógó fiatalok 1 percig nem gondolnak abba, hogy esetleg a szüleik szeretnének már nyugodtan, békében élni, esetleg ha egyedülállóak, párkapcsolatot kialakítani?
Ezt a "mamahoteles" fiatalságra értem, akik nagy ívben tesznek arra hol élnek, kinek vannak útban, és tökéletesen megfelel nekik a szüleik nyakán lógni felnőtt korukban is, mindenféle életcél nélkül.
Vagy majd a szokásos duma, úgyis elköltözik egyszer, mire befejezi az egyetemet, stb....igen, mire a szülő lesz kb 55, 60 éves.
Én tudom magamról, hogy útban lennék bármelyik szülőmnek, ezért egy percet nem gondolkodtam azon, hogy velük maradjak(albérlet vidéken).
26-os, az én gyerekem nem TŐLEM vált le, hanem 23 évesen összeköltözött a vőlegényével. Ez engem semennyiben nem "minősít" úgymond, hogy a normális, életképes, tanult lányom nem a seggem lyukában akarja leélni a felnőtt éveit a férjével és a majdani gyerekeivel. (Ettől még jönnek, látogatnak, csajos napot is tartok kettesben a lányommal, színház, mozi, stb.) De mi agglomeráció, ők Bp. belvárosa.
Egyébként az ismeretségi körömben van olyan, hogy egy négyes telket vettek meg, és ott lakik a házaspár, (50-esek), és a két felnőtt lányuk, vejek, unokák. Ez eddig ugye 3 család, 3 ház, a negyedik telken pedig a nő idős anyja lakik. Lehet, hogy ez működik, a "lányok" ma már bőven harmincasok, lehet, nekik tetszik is, de azért a vejek arcán nem mindig őszinte a mosoly. Változatlanul azt mondom, hogy nem egészséges.
Én nem élek egyedül, a férjemmel élek. Valakivel összekeversz (a másik 72%-os írta, hogy nincs férje, és férjhez sem szeretne alkalmazkodni amúgy sem.)
Azt, hogy sokan élnek úgy, hogy egymás nyakán,az életképtelenség, és nem normális dolog. Lehet, hogy te marha boldog leszel tőle, de megnézném a férjedet, mennyire lesz őszinte a mosolya, anyósék seggében:DDD
"És kit érdekel, szerinted mi egészséges? Sokan élnek együtt, nekik jó, te meg élj egyedül. Ennyi"
Szerintem meg ez egy fórum. Ilyen alapon én is írhatnám, hogy kit érdekel a te hülyeséged, hogy egymás seggében kell lakni.
Jól elkanyarodtunk a témától.
De az tény, hogy ez a nagy "egymásra borulás" azóta divat, mióta ilyenek az ingatlan árak. Azóta érdekes módon egyre több embernek normális, hogy együtt élnek generációk.
(Szerintem sem normális, de hát kinek mi.)
Szerintem meg az nem normális egy vénasszony "csajos napot" tart a lányával. Komolytalan, meg nagyon gáz, csajos nap anyucival.
Nincs saját baráti körötök? Egymáson kell lógni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!