Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim jogosan szólnak...

A szüleim jogosan szólnak bele abba, hogy milyen színűre festem a szobámat?

Figyelt kérdés
Megjegyzem, hogy jelenleg senki nem lakik abban a házban lakunk, csak évente néhány hétig van otthon valaki. Ki szeretném festeni a szobámat fekete és bézs színűre, úgy hogy az egyik fal teljesen fekete, a többi három pedig bézs, és még szeretnék felrakni stukkókat is a mennyezet és a fal találkozásába. (Most amúgy világoskék színű) Természetesen a saját költségemen intézem az egészet, mégsem engedik, hogy fekete legyen az egyik fal teljesen. Szerintetek jogosan határozzák meg, hogy milyen színűre fessem? Miért nem engedik meg, hogy legyen egy kis személyes terem a házban, amit úgy alakíthatok, ahogy akarok?

2019. márc. 10. 13:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
3 bézs, 1 sötétbarna esetleg kompromisszumként?
2019. márc. 11. 00:43
 22/23 anonim ***** válasza:
59%

Ó,te jó ég.

Én ebből nem csinálnék hisztit.

A sötét színnel sincs baj.

Mostanában az is divatos,hogy az egyik falat tapétázzák,a többit festik.

Így max a fekete rész tapétázható a későbbiekben.

Az nem egy hatalmas költség szerintem.

2019. márc. 11. 01:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Mi a narancssárgát és az élénkzöldet is két rétegben tökéletesen át tudtuk festeni, nem tudom milyen semmi fedőképességű szutykot használtak azok, akiknek ez nem ment! De van tapéta is a világon, az más kérdés, hogy ha nagyrészt az övék, igenis beleszólhatnak, akkor is, ha évente csak pár napot tartózkodnak ott. Engedhetnek téged átfesteni, de ha úgy ítélik meg, ahogy tették is, akkor nemet is mondhatnak.
2019. máj. 1. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!