Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?
Figyelt kérdés
Többször volt, hogy lányokat hozott haza, miközben barátnője van már egy éve, aki amúgy egy nagyon rendes, szép lány, szóval nem értem miert kell ezt csinálnia. Meg hát több jel is volt satöbbi. En megígértem neki nem köpöm be, de sajnálom szegény szerencsétlen lányt, akin tényleg látni szerelmes a fiamba és bármit megtenne érte. És bánt hogy ezt teszi vele fiam. 17 éves amúgy. A lány 16. Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, mert nemtudom mi lenne a helyes, hisz mégis a fiam, nem akarom hátbaszúrni.2019. febr. 27. 13:05
61/64 anonim válasza:
" Én is és apja id sokat dolgozunk, ő kulfoldon van, én nekem is sokszor van olyan, hogy... nem alszom otthon."
Ha az apa külföldön dolgozik, és ezt kihasználva te rendszeresen máshol "alszol", akkor a gyerek csak követi a példádat amit otthon lát tőled.
Nagyon nem vethetsz a szemére semmit ez esetben!
Miért -csak- a fiad barátnőtjét sajnálod?
A párodat miért nem??!
62/64 anonim válasza:
ÉS férfj miért nincs otthon? Amugy lehet éjszakás a munkahelyén,ma már a nő kimehet a férfi nélkül is az utcára,itt még nincs iszlám,sok magyar férfi bánatára,mert nektek mindent lehet a nő dögöljön meg,a fiu inkább a férfi mintát követi. :)
40N
63/64 anonim válasza:
"mindketten ribik"
Pontosan erről van szó. Mi a probléma?
64/64 anonim válasza:
Én elmondanám és hozzátenném,hogy nem tőlem hallotta.Ennyit megérdemel szegény lány.Azota mi lett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!