Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam csalja barátnőjét....

Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?

Figyelt kérdés
Többször volt, hogy lányokat hozott haza, miközben barátnője van már egy éve, aki amúgy egy nagyon rendes, szép lány, szóval nem értem miert kell ezt csinálnia. Meg hát több jel is volt satöbbi. En megígértem neki nem köpöm be, de sajnálom szegény szerencsétlen lányt, akin tényleg látni szerelmes a fiamba és bármit megtenne érte. És bánt hogy ezt teszi vele fiam. 17 éves amúgy. A lány 16. Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, mert nemtudom mi lenne a helyes, hisz mégis a fiam, nem akarom hátbaszúrni.
2019. febr. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
90%
Hát én biztos nem tudnék jópofizni a barátnőjével, tudva, hogy a fiad csak kihasználja. Én a helyedben megmondanám a fiúnak, hogy amíg barátnője van, addíg nem hozhat haza más lányt, mert nem akarsz tudni róla. És azt is elmondanám, hogy undorító amit csinál.
2019. febr. 27. 15:19
 22/64 anonim ***** válasza:
94%

Nem. Semmiképp. De a fiadnak megmondhatnád, hogy az aktuális ķurváját rendezze mashol, mert ez gusztustalan.

Amúgy aki 17 evesen ennyire nem bír a farkával, az mindig ilyen megcsalós pįnabubuş lesz.

Úgyhogy készülj fel, mindig ezt fogja csinálni, ez egy ilyen tipus. Annyit tehetsz, hogy nem asszisztálsz hozzá az ágyrajárás engedélyezésével.

2019. febr. 27. 15:20
 23/64 anonim ***** válasza:
91%

Én mondjuk ezt biztosan nem hagynám szó nélkül.

Oké, hogy fiatal és ő ezt úgy éli meg, hogy végigmegy az egész lakótelep ribijein, de akkor minek neki a barátnő? Azért erről jobban elbeszélgetnék vele. Semmi gond nincs azzal, ha valaki minden nap mást akar a farkára húzni, de akkor ne jöjjön össze senkivel, meg ne játsszon senkinek az érzéseivel.

2019. febr. 27. 15:34
 24/64 anonim ***** válasza:
79%

Először is mélyen magamba néznék, mi romolhatott el a fiam nevelése közben, aztán beszélnék a lánnyal. Mivel a fiad még csak 17 éves, akár még normális, tökös férfi is válhat belőle, ha most tudsz hatni rá. Ha elmondod a barátnőjének, az első körben jó lecke lesz neki arról, hogy a tetteinek következménye van, amiért felelősséget kell vállalnia.

A barátnőjét te is átb*szod azzal, hogy nem szólsz neki, a fiadnak meg asszisztálsz ahhoz, hogy ekkora suttyó legyen. Ráadásul lazán végignézed, hogy bordélyházat csinál az otthonotokból.

2019. febr. 27. 15:45
 25/64 anonim ***** válasza:
94%
Átvitt értelemben már bele is avatkoztál azzal, hogy engeded a 17 éves fiadnak, hogy a lányokat beengeded a lakásodba. Írod, hogy beszéltél már vele erről. Hát ez ezek szerint nem oldott meg semmit. A lánnyal meg majd lerendezi ő. Egyébként előbb-utóbb úgy is lebukik, mert a végtelenségig ezt nem lehet eltitkolni a lány előtt. Akár váratlanul is betoppanhat, amikor épp ott van egy másik. Mit fogsz tenni? Falazol? A kisfiad ha kefélni felnőtt, akkor a lánnyal is legyen korrekt, ne halogassa a dolgot. Zárja le, ha nem szereti azt a lányt. Mert ha szeretné, akkor nem hordana fel hozzátok innen-onnan összeszedett cafkákat.
2019. febr. 27. 15:46
 26/64 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom mit tennék.

Talán 2 dolgot:

1: Elbeszélgetnék a fiammal, és elmesélném hogy voltam én is fiatalon egyik vagy másik helyzetben. Melyik miért nem jó.

2. Talán az alkalmi lányokat kérdezném meg, hogy az nekik miért jó, hogy olyan fiúhoz járnak, akinek barátnője van. Nem szégyen nekik, hogy csak az ágyba kellenek? Szerintem rém ciki ezt egy tininek a "srác anyjától" hallani, lehet elgondolkodnának.

És ahogy magamat ismerem, vagyok olyan "jószívű", hogy nem nézném el a fiamnak, ha egy "ártatlan lányt" hülyének néz. És elkeserítene, hogy ilyen gyarló lett a fiam, nem érdeklik mások, simán átgázol embereken (mert azt teszi a barátnőjével)

2019. febr. 27. 15:56
 27/64 anonim ***** válasza:
79%

20: Nem, ott kezdődik, hoyg az ember nem csinálhat azt az embertársaival, amit akar.

Nem csaphatja be, nem foszthatja meg attól a lehetőségtől, hogy mást válaszson, nem fertőzhezi meg (testi sértés, Btk!!!).

És bizony ezt egy szülő kell tanítsa és szankcionálja a GYEREKénél! De még idegen felnőttnek is dolga rendre utasítani a gyerekeket, fiatalokat.

Még középkorú férfi is csak elvétve van, aki tudná, hogyan működnek az STD-k, egy 17 éves gyereknek meg még meg kell tanítani a szűrésre járást, intim higiéniát. El is kell hurcolni az orvoshoz, ha nem megy magától.

Én nem engednék úgy partnert váltani a gyerekemnek, hogy nem járt szűrésen.

Kitől fogja megtanulni? 15 év múlva a bíróságon?

2019. febr. 27. 16:01
 28/64 A kérdező kommentje:
De beszéltem vele erről rlmondtam nem értek egyet azzal amit csinál, de nem hatotta meg, aztmondta nem az én dolgom. Hogy tiltsam meg hogy hazahozzon bárkit is? Mikor hajnali 3kor beállít egy lánnyal, miközben alszom. Reggel meg egy szál bugyiba mászkál a lány, most csak nem tephetem meg és küldhetem ki. De ha meg is tenném, hozna másikat, most ezzel nemtudok mit csinálni. Azon gondolkoztam áthívom a barátnőjét mikor ilyen hancúr van. És akkor majd lerendezik.
2019. febr. 27. 16:13
 29/64 anonim ***** válasza:
94%

Te vagy a hüye már bocs.

Felkelt éjjel? Szépen bemennék a szobájába és kidobnám a lányt, ha meg reggel ott pucérkodik, akkor is, megmondanám, hogy ez nem kupleráj, öltözzön és húzzon haza. Ennyi.

2019. febr. 27. 16:17
 30/64 anonim ***** válasza:
91%

28: "nem értek egyet azzal amit csinál"

Vesztett nívójából a gyermeknevelési morál.

A szülő nem megvitatja a gyerekével, hogy mit tegyen, hanem utasítja. nics apelláta. Vannak szabályok.

Van, amiben van szabadsága a gyereknek, van, amiben nincs.

Olvasni, enni, felöltözni, fürödni meg KELL tanulni, becsületesnek lenni és nem bűnözőnek szintén kötelező. Legközelebb sikkasztani fog a munkahelyén vagy kutyát kínozni, akkor is csak annyit fogsz mondani, hogy nem értesz vele egyet?

2019. febr. 27. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!