Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam csalja barátnőjét....

Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?

Figyelt kérdés
Többször volt, hogy lányokat hozott haza, miközben barátnője van már egy éve, aki amúgy egy nagyon rendes, szép lány, szóval nem értem miert kell ezt csinálnia. Meg hát több jel is volt satöbbi. En megígértem neki nem köpöm be, de sajnálom szegény szerencsétlen lányt, akin tényleg látni szerelmes a fiamba és bármit megtenne érte. És bánt hogy ezt teszi vele fiam. 17 éves amúgy. A lány 16. Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, mert nemtudom mi lenne a helyes, hisz mégis a fiam, nem akarom hátbaszúrni.
2019. febr. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
16%
Én nő vagyok. A lánynak ne mondd el semmiképp. Szerintem a fiaddal beszélj, és tegyél rendet a fejében. Én mint nő, ennek néha örülnék, ha valaki megtenné.
2019. febr. 27. 17:29
 42/64 anonim válasza:
6%

azt írod sokat dolgozol nevelésre nem volt elég idő, szerintem most van az a pillanat amikor még nem késő... de már majdnem.

én a helyedben mindenképp megpróbálnék úgy beszélni vele mint egy felnőttel mert ez talán a legjobb módja annak hogy meg is hallgassa amit mondasz ne csak legyintsen.

az hogy 17 évesen dolgoznak a hormonjai... :) most komolyan gondolkozzunk kicsit értelmesen , nem dolgoztak a mi hormonjaink is ugyanígy annak idején? ezzel semmiképp sem azt akarom mondani hogy rendben van amit csinál, de azért szerintem erőss túlzások vannak a korábbi hsz-eknél, nincs joga pusztán emiatt senkinek azt mondani másvalaki gyerekére hogy "fos" meg ehez hasonlók, nem írta a kérdező de simán lehet hogy ez egy átmeneti hóbort, ettől még nem feltétlenül rossz ember. én a helyedben minden lehetőséget kihasználnék az őszinte beszélgetésekre, arra gyurnék hogy a fiam tudja hogy bízhat bennem, ugyanakkor közölném azt is hogy a továbbiakban ebben nem veszek részt, vagy ő beszél a barátnővel vagy én

2019. febr. 27. 17:30
 43/64 anonim válasza:
18%
talán próbálj még a fiaddal beszélgetni tiszteletről, becsületről. óvatosan tedd mert a lényeg az hogy kicsit pozitív irányba tereld. ha úgy letámadod ahogy az előző hozzászólásookban tanácsolták akkor annyit érsz el hogy elveszted a bizalmát. én a helyedben mindent megtennék azért hogy a jó szülő gyerek kapcsolatot megtartva szép szóval tereljem jó irányba, de ha nagyon sokadik próbálkozásra és energia után sem látja be hogy ez nem a jó út akkor én is azt mondom kell a keményebb/erélyesebb fellépés vele.
2019. febr. 27. 17:38
 44/64 anonim ***** válasza:
86%

Hogyan neveljünk nőket semmibe vevő herét című rovatunkat olvasták.

Bár kicsit kamuszagú.

2019. febr. 27. 17:45
 45/64 anonim ***** válasza:
95%
Már az első után közölnöd kellett volna, hogy haza többet nem viheti őket.
2019. febr. 27. 19:26
 46/64 anonim ***** válasza:
5%
Minden pasi ilyen,ez van ők nem monogámok,ahogy a nők 80% sem..
2019. febr. 27. 20:54
 47/64 anonim ***** válasza:
68%
Én szétoltanam mindennap ha fiam lenne. Totál semmibe vennék egy ilyen embert. Tiltanam a nőket is felhozni. (Barátnőjén kivül)
2019. febr. 27. 22:34
 48/64 anonim ***** válasza:
25%
És azzal mit érsz utolso attol még máshol megdugja őket.. Ezért nem kell a gyereketeknek párt választani,a csajnak se jo ám h kényszerből viszi haza a pasija,itt a csaj a legnagyobb áldozat mert boritékolom h vmi kényszerből van vele fiu ha szeretné nem dugna félre.. :(
2019. febr. 27. 23:15
 49/64 anonim ***** válasza:
84%
Ne a házamba csinálja. Máshol dughatja a kur**áit. Az én házamba ne, mert nem bordelyhaz. Ha van egy barátnője akit szeret azt hozhatja nyugodtan.
2019. febr. 28. 00:33
 50/64 anonim ***** válasza:
28%
Ezt csajt baromira szeretheti,ha melette más nőket dug ilyen nyiltan,lehet igy probálja értésére adni h hello nem szeretlek,ez van ha a szülők választanak párt h jaj de cuki a marcsi,vagy a zoli,tök mindegy h már szinte vakarozik tőle és már nyiltan alázza meg.. Itt nincs szerelem az iránt a lány iránt. Ha lenne nem lenne szarrá csalva,elég buta lány lehet ha még nem szakitott...
2019. febr. 28. 00:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!