Megtehetem azt, hogy nem engedem be hozzánk a fiam barátnőjét?
Bocsánat, de ez a nyaralós rész annyira extrém, hogy elképzelni sem tudom. Mondtátok, hogy nyaralni mentek, ő meg visított, hogy vigyétek őt is?
Nekem már a hányósnál betelt volna a pohár.
Persze, hogy megteheted. Az én anyám ok nélkül nem engedte be a páromat soha, sőt meg akarta tiltani, hogy a városba jöjjön :D Amúgy normális anya volt, szóval ez nem zavarta meg a kapcsolatunkat, persze ez a gyermeken is múlik.
Neked még okod is van a kiscsaj kitiltására, én beszólogatós valakit garantáltan nem engednék be többé.
Es ezt a kerdést allitólag egy felnött írta ki? Nehez elhinni, hogy egy felnött ilyet kérdez, hogy "megtehetem-e", hogy a saját hazadba nem engeded be? Nem teheted meg...
Uramisten...
Ilyenkor a fiad mit csinál? Ott áll mellette és mosolyog?
A tiltással az a baj, hogy a fiad fog megsértődni. Meg aztán ki tudja hova fognak járni. Ott legalább szem előtt vannak.
Egy beszélgetést a fiaddal megér.
Amúgy meg lehet a lánynak mondani, hogy ez nem étterem.
Elgondolkodnék a nevelésemen is h a fiamnak ilyen nő kell aki összehány mindent,hiszip..na. Nem mint ha én nem hánytam volna még soha életemben piátol, na de nem más otthonát szanaszét.. Ha megtiltod max majd mennek szobára máshova nappal.. Inkább a fiammal ülnék le ne h a Miss Leokádia jöjjön ki áldozatnak a szemébe..
36N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!