Megtehetem azt, hogy nem engedem be hozzánk a fiam barátnőjét?
Figyelt kérdés
A fiam 17 éves, a barátnője 16. Pár hónapja vannak együtt. Először semmi gond nem volt a kislánnyal, pár hete viszont kimutatta a foga fehérjét. A fiammal bulizni voltak, hajnalban jöttek haza, széthányta a lakást utána annyit nem mondott hogy elnézést. Mindenre húzza a száját, beszólogat ha nincsen épp az ő szája íze szerint főzve. De itt a legutolsó hisztijével telt be a pohár miszerint mi miért nem visszük el magunkal nyaralni. Leültem a fiammal beszélni de szerelmes és ezeket a dolgokat ő nem látja át. A kislánynak is megmondtam, hogy vegyen vissza mert ez itt nálunk nem módi.2018. júl. 10. 18:17
31/39 anonim válasza:
O es nem az en mostoha lanyom a te fiad baratnoje, az ilyen kis neveletlen es modortalan? :-) (az elozo voltam)
32/39 anonim válasza:
Ezek után én sem engedném be, de nem is kérdeznék meg róla senkit sem.A kislány otthon azt csinál, amit akar, de nálam semmit sem fog többet.Találkozzanak máshol, vagy tanuljon meg normálisan viselkedni, és akkor újra jöhet.
33/39 anonim válasza:
ha megtiltod hogy hozzátok jöjjön a kiscsaj, a fiaddal szét fog menni. ha a fiadnak ez élete első nagy szerelme, sose fogja ezt neked megbocsájtani.
34/39 anonim válasza:
#33: és innentől a kérdezőnek a kisasszony ingyen cselédjének kell lennie, aki hányást takarít utána, eltűri a bunkóságát és finanszírozza a nyaralását. Azért ezt senki sem gondolhatja komolyan.
35/39 anonim válasza:
ezt nem mondtam. csak azt hogy ne tiltsa meg. szeretni nemkell a kiscsajt.
36/39 anonim válasza:
Szeretni se kell, de beengedni sem. Meg tiltani sem. A lakáson kívül miért ne találkozhatnának? Mellesleg ezt csak a viselkedésével vívta ki magának, amiről egyedül ő tehet, nem az anyuka. Ha normálisan fog viselkedni, gondolom, a fiú anyukája is máshogy áll hozzá.
Azt nem írtad, kérdező, hogy miután megmondtad a lánynak, hogy milyen viselkedést nem túrsz, mi lett a válasz? Változott a hozzáállás?
37/39 anonim válasza:
Rókakomát legközelebb takarítsa a fiad, majd tisztul a látásmódja.
38/39 anonim válasza:
Ez szép, én nem húztam le senkit, sem most, sem régen, viszont most sokan lepontoztak, gratulálok. 😊 Azt megteheted, hogy nem engeded be, tedd azt, de akkor ők hova mennek? Bokorba?
Nagyon tetszik az előttem szóló válasza, hogy takarítson a Te gyermeked.
39/39 anonim válasza:
Szia! Azóta van valami fejlemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!