Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?
"Már a sokadik válasz volt, ami ribizi meg cafkázza azokat, akiket hazavisz a srác"
Magadra ismertél? Nem tudom, szerintem nem normális dolog 5 perc után lefeküdni akárkivel.
Itt történetben mindketten ribizlik, nincs mese.
Teng-lengenek a hormonok? ÉS? Én is voltam fiatal! Ettől át kell menni homo sapiens sapiensből majomba, aki 7/24-ben a farkával/lyukával gondolkodik?
"nem félek attól hohy bármit elkap. Egyelőre megbízok benne."
Aha, ja, mert a nemi úton terjedő betegségek bizalmi alapon működnek, vagy mi? :D Az ugye megvan, hogy még akkor is összeszedhet egy csomó ocsmány nyavalyát, ha gumit húz? :D
Jó babázást majd, ha összekalapál egy kölyköt valamelyik ribijének! :DDD
Állj már a sarkadra, ffs....
Bocsi, de aki tizenévesen ott tart, hogy random emberekkel fekszik le éjszakai bulizás után, azt nem lehet épp szende szűz lánykának nevezni, akár van a partnerének kapcsolata, akár nincs.
Nekem is az az érzésem, hogy kifogást találsz minden egyes megoldásra, amit itt mondunk, hogy ez ezért nem jó, az azért nem jó stb meg persze magyarázkodsz ezerrel a kicsi fiad miatt. Azt kéne már felfogni, hogy a kicsi fiaddal brutálisan elszaladt a ló és jelenleg nem tisztel sem más embereket (élen a barátnőjével, de lehet, hogy azoknak a lányoknak is hazudozik össze-vissza), sem téged, hiszen megmondtad már, hogy zavar a dolog, ő meg szarik a fejedre és továbbra is felhord mindenkit, magyarul szarik az elveidre.
Papucs szülő vagy, aki vagy nem mer fellépni a gyereke ellen vagy nem akar, mert jajj, nehogy sérüljön a kis ártatlan lelke. A kissrác meg ezt használja ki.
"Bocsi, de aki tizenévesen ott tart, hogy random emberekkel fekszik le éjszakai bulizás után, azt nem lehet épp szende szűz lánykának nevezni, akár van a partnerének kapcsolata, akár nincs."
Én nem is neveztem szende szűznek, de vagy mindketten ribik, vagy egyikük se, a nagyobb hibás pedig mindig az, akinek párja van és amellől kefél félre, nem az, aki szingliként ribiskedik.
Ha egy lány kefélne félre a barátja mellől szingli fiúkkal, akkor a fiúkat ribiznétek le?
Ha betiltanánk a szexet esküvő előtt a nők 90
% jönne a dumájával h akkor jaj milesz ha nem lesz jo és hisztiznének. Nem a férfiakkal van a baj..
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!