Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam csalja barátnőjét....

Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?

Figyelt kérdés
Többször volt, hogy lányokat hozott haza, miközben barátnője van már egy éve, aki amúgy egy nagyon rendes, szép lány, szóval nem értem miert kell ezt csinálnia. Meg hát több jel is volt satöbbi. En megígértem neki nem köpöm be, de sajnálom szegény szerencsétlen lányt, akin tényleg látni szerelmes a fiamba és bármit megtenne érte. És bánt hogy ezt teszi vele fiam. 17 éves amúgy. A lány 16. Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, mert nemtudom mi lenne a helyes, hisz mégis a fiam, nem akarom hátbaszúrni.
2019. febr. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
53%
Már a sokadik válasz volt, ami ribizi meg cafkázza azokat, akiket hazavisz a srác. Belegondoltatok, hogy valszeg ők se tudják, hogy a srácnak barátnője van? Mert lefogadom, hogy nem ezzel indít náluk az ifjú Don Juan. Itt az egyetlen ribi a srác, a csajok nem csalnak meg senkit.
2019. febr. 28. 03:04
 52/64 anonim ***** válasza:
71%

"Már a sokadik válasz volt, ami ribizi meg cafkázza azokat, akiket hazavisz a srác"

Magadra ismertél? Nem tudom, szerintem nem normális dolog 5 perc után lefeküdni akárkivel.

Itt történetben mindketten ribizlik, nincs mese.

Teng-lengenek a hormonok? ÉS? Én is voltam fiatal! Ettől át kell menni homo sapiens sapiensből majomba, aki 7/24-ben a farkával/lyukával gondolkodik?

2019. febr. 28. 07:31
 53/64 anonim ***** válasza:
79%

"nem félek attól hohy bármit elkap. Egyelőre megbízok benne."

Aha, ja, mert a nemi úton terjedő betegségek bizalmi alapon működnek, vagy mi? :D Az ugye megvan, hogy még akkor is összeszedhet egy csomó ocsmány nyavalyát, ha gumit húz? :D

Jó babázást majd, ha összekalapál egy kölyköt valamelyik ribijének! :DDD

Állj már a sarkadra, ffs....

2019. febr. 28. 07:53
 54/64 anonim ***** válasza:
88%

Bocsi, de aki tizenévesen ott tart, hogy random emberekkel fekszik le éjszakai bulizás után, azt nem lehet épp szende szűz lánykának nevezni, akár van a partnerének kapcsolata, akár nincs.

2019. febr. 28. 07:54
 55/64 anonim ***** válasza:
97%
Bízzunk benne kérdező,hogy az eszét nem tőled örökölte. Ha mégis, akkor meg nevelés (hiánya) ide-oda, így se úgy se lesz az életben sok esélye... Ettől függetlenül azért van olyan, amire nem keresed a kibúvókat és a kifogásokat ezerrel? Mert alibid mindenre van, a nevelés hiányára, arra, hogy miért is csinál(hat) átmeneti bordélyházat az otthonotokból egy tizenéves. Nem tudom, engem anyám egyedülállóként két munkahely, esti tanulmányok mellett is rendesen nevelt a nővéremmel egyetemben, az nem kifogás az elcseszett gyereketekre, hogy sokat dolgoztok, de persze a felelősséget hárítani a legkönnyebb. No látod, pont ezt sikerült továbbadnod a gyerekednek is, hogy tegyen nagy ívben a tettei következményére, hogy ne vállaljon felelősséget és kibúvókat keressen, ezt idejekorán elleste tőled, az alma meg az ő fája ugye...
2019. febr. 28. 08:18
 56/64 anonim ***** válasza:
90%
Biztos nem engedném,hogy a lányokat hazahozza. Csak egyszer látnám meg,hogy bugyiban flangálnak idegen lányok az otthonomban,kiraknám mint macskát szrni,nem hogy még én húzzam meg magam és nézzem el a kis libának. Anyu kettőnket nevelt egyedül,1 fiú 1 lány,egyikünk sem hordott haza random embereket ,mondjuk nem is voltunk olyanok,hogy minden hétvégén mással kupakoljunk. Tiszteltük annyira anyut és az otthont,hogy még a barátnőket,barátokat is előre jeleztük anyunak,ha jöttek. Nagy házban éltünk,félre lehetett vonulni 2 szinten is,de ennek ellenére ha anyu fáradt volt,tekintettel voltunk erre és nem nálunk volt a találka. Ez volt régen,nagyon régen amikor a szülőket még tiszteltük (40 éves és 36 évesek vagyunk most) A mai napig nem állítunk haza anélkül,hogy ne szólnánk előre,idősebb már,pihenne néha :) Fiaddal kapcsolatban csatlakozom a többiekhez,megtiltanám,hogy hazahordja a lányokat.Intézze el ott ahol akarja,kényelmetlenül disco wc-ben,bokorban,buszmegállóban stb...akkor majd alábbhagy a fene nagy farokágaskodás :D És Neked sem kell kerülgetned az otthonodban a bugyis lányokat.
2019. febr. 28. 10:35
 57/64 anonim ***** válasza:
81%

Nekem is az az érzésem, hogy kifogást találsz minden egyes megoldásra, amit itt mondunk, hogy ez ezért nem jó, az azért nem jó stb meg persze magyarázkodsz ezerrel a kicsi fiad miatt. Azt kéne már felfogni, hogy a kicsi fiaddal brutálisan elszaladt a ló és jelenleg nem tisztel sem más embereket (élen a barátnőjével, de lehet, hogy azoknak a lányoknak is hazudozik össze-vissza), sem téged, hiszen megmondtad már, hogy zavar a dolog, ő meg szarik a fejedre és továbbra is felhord mindenkit, magyarul szarik az elveidre.

Papucs szülő vagy, aki vagy nem mer fellépni a gyereke ellen vagy nem akar, mert jajj, nehogy sérüljön a kis ártatlan lelke. A kissrác meg ezt használja ki.

2019. febr. 28. 16:21
 58/64 anonim ***** válasza:
84%
Rosszul nevelted, - ezért nincs mélyebb felelősségtudata, empatikus képessége. Ha lenne csak az egyik is, eszébe nem jutna így keresni a kalandokat. A problémák majd onnantól kezdődnek, amikor lebukik és összefog három ex-barátnő, majd nemes egyszerűséggel felgyújtják az utcán vagy kerítésre tűzik a heréit. Most már csak árthatsz a végkifejletnek, ha megpróbálsz beavatkozni. Gondolom, nem mondok újat, hogy ez abba az irányba mutat, hogy a későbbiekben tét nélkül is szemrebbenés nélkül fog neked hazudni - a személyes érdekeinek megfelelően. Ez akkor fog igazán izgalmassá válni, amikor valós segítséget várnál tőle. Így jártál!
2019. febr. 28. 19:02
 59/64 anonim ***** válasza:
32%

"Bocsi, de aki tizenévesen ott tart, hogy random emberekkel fekszik le éjszakai bulizás után, azt nem lehet épp szende szűz lánykának nevezni, akár van a partnerének kapcsolata, akár nincs."

Én nem is neveztem szende szűznek, de vagy mindketten ribik, vagy egyikük se, a nagyobb hibás pedig mindig az, akinek párja van és amellől kefél félre, nem az, aki szingliként ribiskedik.

Ha egy lány kefélne félre a barátja mellől szingli fiúkkal, akkor a fiúkat ribiznétek le?

2019. febr. 28. 20:29
 60/64 anonim ***** válasza:
21%

Ha betiltanánk a szexet esküvő előtt a nők 90

% jönne a dumájával h akkor jaj milesz ha nem lesz jo és hisztiznének. Nem a férfiakkal van a baj..

F

2019. febr. 28. 21:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!