Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Fiam csalja barátnőjét....

Fiam csalja barátnőjét. Érdemes beleavatkoznom?

Figyelt kérdés
Többször volt, hogy lányokat hozott haza, miközben barátnője van már egy éve, aki amúgy egy nagyon rendes, szép lány, szóval nem értem miert kell ezt csinálnia. Meg hát több jel is volt satöbbi. En megígértem neki nem köpöm be, de sajnálom szegény szerencsétlen lányt, akin tényleg látni szerelmes a fiamba és bármit megtenne érte. És bánt hogy ezt teszi vele fiam. 17 éves amúgy. A lány 16. Csak kíváncsi vagyok kívülállók véleményére, mert nemtudom mi lenne a helyes, hisz mégis a fiam, nem akarom hátbaszúrni.
2019. febr. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
89%

17 éves mi a fenének jár haza rendszeresen hajnal 3-kor?

Lassan az érettségire kellene készülnie!

Vagy nem ez a célotok?

Ha nekem így viselkedne, a 17 éves gyerekem, hogy hajnal 3-kor hozza haza a ķúrváit+ beugat, miszerint nincs közöm hozzá...

Egyszer várd meg míg hazaér, és takarítsd el a lotyóját már a küszöbön.

Apa hol van? Egyedül neveled? Nagyon elbillent a kölyök nevelése!

2019. febr. 27. 16:20
 32/64 anonim ***** válasza:
86%

Ismeretlenül irnék a lánynak egy emailt, csak felhivnám a figyelmét.A fiad nem fél,hogy összeszed valami betegséget, és a rendes barátnõjét is megfertõzi!?

A fiad nagyon gyerekes, hiszen még gyerek is?!

2019. febr. 27. 16:21
 33/64 anonim ***** válasza:
91%
Hűha, kérdező, nagyon úgy tűnik, ez a megcsalós dolog csak a jéghegy csúcsa.....
2019. febr. 27. 16:25
 34/64 anonim ***** válasza:
81%

Bocs de nem olvastam el masok valaszait igy ehet ismetlem valakiet:

Mondd meg a fiadnak, hogy amig a te hazadban lakik, ne hordjon haza lanyokat mikozben van fix baratnoje, mert ez szerinted megcsalasnak szamit es gusztustalan. Ha nem ert egyet a velemenyeddel, akkor menjen hotelbe ott csalja meg a baratnojet, de ne te legyel az ingyen szallo ehhez.

Adhatsz ultimatumot: fiam meg egy csajt hazahozol es ugy tuom meg mindig meg van a baratnod, akkor megkerdem tole nyilt kapcsolatban vagytok e es hogy tud e arrol massal is szxszelsz?

Azert mert egyszer megigerted nem kopod be...valtoztak az erzeseid valtoztatsz a szabalyaion. Ennyi.

35/64 A kérdező kommentje:
Ilyen szempontból nem féltem, nem hülye, felelősségteljes gyerek. Nem viccből engedem el bulizni sem, és nem félek attól hohy bármit elkap. Egyelőre megbízok benne. Az apja külföldön dolgozik, nem sokat van itthon. Negyedévente. Ikletve kedves válaszoló abban nem látok problemat hogy most hétvégeken olyankor jön haza, hadj bulizzon ha akar. Illetve nemtudom miért kell felhozni ezzel a tanulmányi eredményeit, egyaltalán nem rossz tanuló.
 36/64 anonim ***** válasza:
94%
Akkor mi a kérdés? Süssél rántottát a ribiknek reggelente és cseréld az ondós lepedőket.
2019. febr. 27. 16:26
 37/64 A kérdező kommentje:
Azt beismerem viszont valóban nincs megnevelve. Én is és apja id sokat dolgozunk, ő kulfoldon van, én nekem is sokszor van olyan, hogy haza sem tudok jönni, nem alszom otthon. Nem volt ra időnk.
2019. febr. 27. 16:27
 38/64 anonim ***** válasza:
89%

Nyugodtan elküldheted a lányt, miután a te házad, nem a fiadé.

Milyen dolog már ez?

Biztosan kiskorú lánnyal csinálja a dolgot, ezért mondhatod neki, hogy adja meg az aktuális lány szüleinek elérhetőségét, mert haza kell őt vinni.

Amennyiben ez nem megoldható, köteles vagy a rendőrséget értesíteni, mert az éjszakába egy kiskorút nem tehetsz ki.

Ez aztán kellemetlen lenne a fiacskádnak, a lány meg biztosan továbbadná ezt a dolgot.

Többet nem vinné fel a ribiket!

2019. febr. 27. 16:31
 39/64 anonim ***** válasza:
86%

Első körben megmondanám a kis fosnak, hogy ha még egyszer ri**ancot hoz a házamba, akkor vele együtt mehet az utcára.

Második körben megmondanám, hogy ha nem mondja el őszintén a barátnőjének, akkor én fogom, plusz ugyanúgy mehet, ahova akar.

Ha nekiállna flegmázni, még szájba is vágnám, hogy a fal adja neki a másikat.

És szerencsére nem érdekelne, hogy mások mit szólnak hozzá, mert a saját gyerekemet úgy nevelem, ahogy én látom jónak.

Azért magamban is hatalmasat csalódnék, ha ekkora rakás fos lenne a kölyköm.

2019. febr. 27. 17:14
 40/64 anonim ***** válasza:
87%
Gondold magad a barátnője helyébe. Te örülnél ha elmondanák neked hogy megcsalnak? Személyes tapasztalatként, én örültem volna annó ha az annya szól és nem hülyének néznek.
2019. febr. 27. 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!