Miért várják el tőlem a szüleim hogy főzzek?
Figyelt kérdés
20 éves (L) vagyok egyetemista aki otthon lakik. Az időm és energiám nagy része azzal megy el hogy egyetemre járok és dolgozok hogy fizetni tudjam a magam költségeit és a tandíjam. Ugye most a vizsga időszakban többet voltam otthon. És valahányszor nem volt ebéd csinálva a szüleim az én fejemet baszták le hogy miért nem főztem holott nem is tudok. Oké egy tésztát még csak megtudok főzni vagy valamit olajba de nyers hússal nem tudok mit kezdeni. És apukám szerint szégyen hogy egy 20 éves lány nem tud főzni magára...
Szerintem az egész felháborító, nyilván szeretnék főzni de nincs aki tanítson, vagy nincs hozzá hozzávaló...
Nyilván nem állok neki ehetetlen maszlagokat csinálni...
2019. febr. 6. 18:44
31/34 anonim válasza:
Ja hogy aki nem tud főzni az egyből egy életképtelen nyomorult, aki inkább ássa el magát. Sokkal inkább ti vagytok a gázok, akik ilyen undorítóan beszélnek egy ismeretlen emberről egyetlen egy info alapján! Egyáltalán nem gáz kérdező, hogy nem tudsz főzni, nem kell mindenkinek tudnia/szeretnie főzni. Neki most az egyetem az első, tanul, hogy legyen belőle valaki. De az hogy valaki szerint az életképesség mércéje a főzés, hát az no komment.. nagy IQ szintre vall mit ne mondjak.:D
33/34 anonim válasza:
10-es a napi retardált. Köszönjük Emese!
34/34 anonim válasza:
A net tele van fözős videokkal baromi Sokat lehet belölük tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!