Miért várják el tőlem a szüleim hogy főzzek?
20 éves (L) vagyok egyetemista aki otthon lakik. Az időm és energiám nagy része azzal megy el hogy egyetemre járok és dolgozok hogy fizetni tudjam a magam költségeit és a tandíjam. Ugye most a vizsga időszakban többet voltam otthon. És valahányszor nem volt ebéd csinálva a szüleim az én fejemet baszták le hogy miért nem főztem holott nem is tudok. Oké egy tésztát még csak megtudok főzni vagy valamit olajba de nyers hússal nem tudok mit kezdeni. És apukám szerint szégyen hogy egy 20 éves lány nem tud főzni magára...
Szerintem az egész felháborító, nyilván szeretnék főzni de nincs aki tanítson, vagy nincs hozzá hozzávaló...
Nyilván nem állok neki ehetetlen maszlagokat csinálni...
Nagyon gaz
Egyetem kozben nyers hus problema ?
Ugye ez vicc?
20 evesen, ferfi letemre es net nelkul is sikerult annyira fozni hogy valtozatosan taplalkozzak.
Es nem tanitottak, hanem magamtol lestem el anyumtol.
Teged eddig kitiltottak a konyhabol vagy mi?
Én se tudok főzni, csak nagyon alap kajákat, de szerintem annyiból igaza van a szüleidnek, hogy ha épp nem jársz suliba és egész nap otthon vagy, valamit csak összedobhatnál.
Pl. egy brokkolikrémlevest bárki meg tud szerintem csinálni, vagy mondjuk egy egy sütőben sült csirkemellet fűszersóval, meg csinálsz hozzá valami egyszerűbb köretet, pl. kukoricasalátát, rizset, karfiolpürét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!