Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért látni olyan kevés...

Miért látni olyan kevés boldog édesapát?

Figyelt kérdés

Akárhányszor elmegyek egy játszótér, vagy játszóház előtt vagy csak az utcán, boltban látok egy apukát aki gyerekeivel van, még sosem láttam hogy az arcán büszkeség, boldogság elégedettség volna.

Legtöbbször amolyan "hol vagyok, mi történt, mit csinálok?" fejet vágnak, mint aki felébredt egy házibuli után és rájött hogy közben csinált pár gyereket.

Amikor a feleségével megy akkor meg az látszik hogy a felesége a domináns, ő meg kullog utána mint egy öreg menhelyi kutya.

Van hogy közben a feleségük meg boldognak látszik de van mikor neki is ugyanez az értetlen fej látszik.

2018. dec. 4. 08:09
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
87%
Talán csak hulla fáradtak és azt az arckifejezést érted félre.
2018. dec. 4. 08:14
 2/32 anonim ***** válasza:
66%
Ez elsősorban a te lelki problémádra utal, hogy mibe mit látsz bele. És sejthető is, hogy miféle frusztráció van a kérdés mögött.
2018. dec. 4. 08:17
 3/32 mantis religiosa ***** válasza:
84%
Jelesebb alkalmakra tartogatják a " büszke és boldog vagyok " arckifejezésüket. Nem tudják, hogy te titokban figyeled őket. :-)
2018. dec. 4. 08:18
 4/32 A kérdező kommentje:

Milyen lelki frusztráció van a dolog mögött?

2018. dec. 4. 08:20
 5/32 A kérdező kommentje:

# 1

Miért nem figyelnek oda az egészségükre? Hullafáradtan nem lehet rendes munkát végezni.

2018. dec. 4. 08:24
 6/32 anonim ***** válasza:
79%

mint egy öreg menhelyi kutya :D :D :D :D

Én is látok hasonlókat, de volt pár olyan fickó is aki boldogan szaladgált a gyerekével az utcán. Azért a pasik nem fognak könnycseppeket hullatni és elragadtatva pislogni a gyerekre, ezt a nők csinálják inkább.

De láttam olyat is egy bútoráruházban, hogy apuka nagy kurjantásokkal dobálta a levegőbe a gyereket miközben sorban álltak - ez meg már inkább színház volt, nem tartom normálisnak.

2018. dec. 4. 08:26
 7/32 anonim ***** válasza:
43%
Azok az apukák nem boldogtalanok, csak kivételesen nem sikerült az asszonyra nyomni a gyerekkel törődést-a többi munka mellett.ezért zavartak, fogalmunk sincs hogy kellene a gyerekkel törődni. A feleség nem domináns, hanem kihasznált aki már jócskán megtanult mivel hogy boldoguljon. Ezért "irányítanak", mert életük párjának alap hogy minden alájuk van tolva.
2018. dec. 4. 08:28
 8/32 anonim ***** válasza:
26%

7-es! Az anyukák azok, akik elkényeztetik a gyereket és az apa csak pénzkeresetre jó. Csoda, hogy az apuka nem boldog ?

Nem kell annyira sajnálni az anyukákat! Legalább is azokat, akik mindent megengednek a gyereknek, és ezért frusztáltak.

2018. dec. 4. 08:37
 9/32 anonim ***** válasza:
88%
Miért tőlem kérdezed, hogy miért nem figyelnek oda az egészségükre? Fogalmam nincs, egyénenkent változó, hogy ki miért, hogyan vezeti az életét. Leírtam egy tendenciát, hogy a (kis)gyerekes lét sokszor fárasztó. Gondolom, aki tud, az tesz érte, hogy kipihenje magát.
2018. dec. 4. 08:42
 10/32 anonim ***** válasza:
81%

"Amikor a feleségével megy akkor meg az látszik hogy a felesége a domináns, ő meg kullog utána mint egy öreg menhelyi kutya."

Ez nálunk is szokott lenni. 😄 Nálam a bevásárló lista és én megyek előre és szedem össze, amit vásárolni kell. A Férjem és a gyerekek kullognak utánam.

Ha nem így tennénk 2x annyi idő lenne a vásárlás.

Múltkor a Férjem ment be a beteg 4 éves lányunkkal a gyógyszertárba. Kintről láttam, hogy a gyerek mondja mit szeretne. Ő fizetet stb. Olyan büszke tekintetet én még életemben nem láttam, mint ahogy az Apja nézett rá. Persze az egész gyógyszertár olvadozott.

Szóval szerintem rossz helyre nézel, mert én bizony szoktam a férjemen kívül is szép apa-gyerek pillanatokat látni.

2018. dec. 4. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!