Mit mondjak a lányomnak ha nem tud dönteni pedig csak boldog szeretne lenni?
Ott mar nem enged irni ugyhogy itt folytatom.
Szoval szerintem az edzo melle kene megegy szakma a megelhetes miatt.
Attól függ milyen edző.
Viszont NE OKJ-s képzéssel legyen személyi edző. Mindenki annak megy a környezetemben és nem soknak van jó tapasztalata munkahely terén, mivel mindenhol megfelelő számban vannak.
Testnevelés egyetemet mindenféleképpen végezzen akkor és utána vannak különféle sportedzői, oktatói irányok. De BSc-s tesis diplomával általános iskolában lehet testnevelés tanító is. De egy tesis diplomára bármilyen edzőit ráépíthet, amilyet akar.
Hány éves lányod? Mennyi ideje van még eldöntenie? Mert bármikor változhat az, hogy mit akar.
az ötös és a hatos válasz együtt a legjobb
mindkettőtöket felpontoztalak
Nem rossz szándékból írom de szerintem hagyni kéne hagy döntsön ő maga...
Lehet, hogy bizonytalan de az ő élete, így neki kell dönteni mi legyen...
Én is magam döntöttem, a szüleim pedig "lelkiekben" támogattak, beleszólni viszont nem szóltak.
Viszont az OKJ-s fizetős. Feleslegesen végezné el, ha nem akarna azzal foglalkozni.
Inkább próbálja meg az egyik általa kedvelt szakot, ha nem tetszik, akkor válthat. És sokkal jobban jár, mint egy OKJ-s képzéssel... Mert hiába végez el egyet, általában eggyel nem tud még semmit kezdeni, és ha már elvégez mégegyet, akkor annyi idő alatt már BSc-vel is végez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!