B. Kati kérdése:
Vannak-e olyan versek, melyek nevelőapákhoz szólnak? A lányomnak lesz esküvűje és mivel a párom szülinapjához is közel esik, meg egyébként is, szeretné pár sorral felköszönteni.15 éves volt, amikor mi összejöttünk,13 éve vagyunk egy család.
Figyelt kérdés
Idézetek, versek nevelőapáknak.2017. febr. 10. 22:31
1/7 anonim válasza:
Még édesapáknak sincsenek... Mert ugye egyenlőség van.
2/7 anonim válasza:
1 nem tudom hol nézted de több ezer van a neten. Írd be a keresőbe hogy versek apáknak vagy szülinapi versek apáknak.
3/7 anonim válasza:
Nem nézni szeretném, hanem hallani...
4/7 anonim válasza:
Ezer utcát elneveztek petőfiről, de ilyen verset nem gyártott...
5/7 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy vérszerinti apa vagy nevelőapa. A fontos az mit érzel te, és a párod lánya.
6/7 anonim válasza:
Szerintem bármilyen idezetnel milliószor többet ér, ha saját maga megfogalmaz két mondatot, amit el mond majd neki.
7/7 1112 válasza:
Én egyszer kérdeztem itt egy olyat, hogy Milyen szülőkkel kapcsolatos zenéket tudtok, hátha ott találsz valami olyat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!