Harmadunoka testvéremmel összejöttem 8 hónapja és azóta rengeteg minden változott. Jóformán egy barátom maradt mellettem. Mindenki elfordult tőlünk kivéve a szüleink. és aki hasonlóan így van mint mi ez miért van így. Ilyen kitaszító a világ?
Miert kell ezt barkinek is elmondani?
Egyebkent igen , ilyen szempontbol kitaszito a vilag, foleg ha elotte tartotattok a kapcsolatok, mint rokonok. Bar ezt harmad uncsinal nehez elkepzelni, bar en a masodunoka tesoimat ismerem de sokan azokat sem.
Ez szerintem is már nagyon távoli rokonság. Szerintem én nem is tudom, hogy ki a harmad unokatestvérem.
Nem voltak igazán a barátaid, ha ilyenért megszakították veled a kapcsolatot.
Azt még jobban megérteném, ha a családnak nem tetszene. De nem is értem, hogy egy barátnak ez miért is számít?
Szerintem nem ezért morzsolódtak le a barátaid, hanem azért, mert a kapcsolatod miatt kevesebbet, vagy semennyit nem foglalkoztál a barátság ápolásával.
Ez a "rokonsági" fok nem számít, senkit nem érdekel, a mai fiatalokat pedig biztosan nem.
Annyi abszurd szélsőség van a mai világban, ami mellett már szó nélkül, edzetten elmennek az emberek, hogy biztos nem a ti románcotok fogja megrázni és megbotránkoztatni őket.
Harmadikfokú unokatestvér az már nem is rokon.
Szerintem két lehetőség van arra, hogy miért fordult el tőletek az ismerősök zöme:
1) a dolognak semmi köze ahhoz, hogy ki kivel él párkapcsolatban, egy ettől független okból nem beszélnek veled
2)eleve provokálni akartatok, mindenkinek agresszíven nyomtátok az arcába, hogy ti unokatesók vagytok, "vérfertőző kapcsolatban" éltek, a környezetetek meg megunta és inkább elkopott
A kérdés kiírásából ítélve én a második lehetőséget látom reálisabbnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!