Gyerekeket ketté osztani? Szülőt világ másik részére költöztetni? Normális dolog szerintetek?
Van egy testvérem, anno még együtt költöztünk ki Angliába. Majd ő kiköltözött az akkori pasijával Ausztráliába, így én kénytelen voltam hazajönni. Később lett egy amerikai férfi az életébe, hozzáment, lett 3 fiuk. Elköltöztek az USA-ba, de ott ő nem érezte jól magát. Így visszaköltöztek 4 éve Ausztràliába. De ott a férj nem találta a helyét. 1,5 éve el is váltak. A férj 1 visszaköltözött, a legnagyobb fiút is magával vitte, ő akkor volt 12. Mi , az egész család kiakadtunk, hogyan lehet ilyet csinálni. Azóta 3x találkoztak.. a testvérek is el lettek szakítva. Anyukàm sem örült a dolognak, de elfogadta. Nemrég növèrem kitalálta , hogy anyukánk is odaköltözhetne, mert egyedül maradt sajnos. De szerintem csak a másik két fiúnak akar dajkát, a hölgy aki eddig segített neki elköltözött, és pont ekkor jött véletlen az ötlete.
Ezen végkép nem tudom túltenni agam. Nekem is vannak gyerekeim, nekik ne legyen miatta nagymamájuk.
Kíváncsi vagyok csak szerintem önzőség ez az egész. Ő nem érzi magát jól egy országban, vagyis neki Ausztrália az otthona azt mondja, ezért nincs a fiával egy országban sem. Közben egy másik embert képes elköltöztetni. Nem mérhetetlen önzőség ez?
De te milyen jogon szólsz bele a nővéred dolgaiba? Ha ő meg a férje döntöttek a gyereknevelésben akkor neked végképp nincs semmi beleszólásod, és ahhoz sincs jogod, hogy pálcát törj felette.
A fiúk meg nem fognak belehalni mert külön élnek az egyik szülőtől..
AZ elvált szülök gyerekei a legtöbbször vagy anya vagy apa nélkül nönek fel, és túlélik, ezen kivül sok gyereknek nincs testvére, ezért anélkül kell felnönie, mégsem lesz töle semmi baja.
Az meg, hogy a növéred szeretné, ha az anyja vele élne, végképp nem a te témád, ezt ök ketten kell, hogy eldöntsék!
Az meg, hogy téged csak az izgat, hogy a te gyerekeidnek nincs ott állandóan a nagymama, senkit nem e´rdekel, a testvéred gyerekinek éppen annyi joguk van hozzá, mint a tieidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!