A 11 éves lányomnak nem tudom mit vegyek ő csak azt mondja hogy nem tudom legyen meglepi!? Én meg nem tudom hogy mit szeretne mire van szüksége?
Én elvinném egy bevásárlóközpontba, és megkérném, hogy válasszon 1 olyan dolgot, ami megtetszik.
Persze nem plazmatévére kell gondolni, hanem valami szép ruhára, kopogós cipőre, :) vagy egy új babára... Nem tudom, manapság mivel játszanak a 11 éves lányok...
Én ennyi idősen imádtam társasjátékozni, így volt, hogy azt kaptam ajándékba.
De lehet hogy örülne egy szép új ruhának vagy cipőnek.
Esetleg jó ajándék lehet egy mp3 lejátszó vagy valamilyen dvd.
Ha szeret olvasni, akkor valamilyen könyv.
De tényleg, te ismered a lányod, hogy miket szeret, mi érdekli és ami nincs neki, azt veszel.
Meglepetes bevasarlo körut :) Nyomtass vagy keszits sajat kezüleg egy "ajandek utalvanyt" a gyereknek abban az összegben ami nektek belefer es a ket ünnep között szanj a kiscsajosra egy napot es együtt vasaroljatok be :) De eszedbe ne jusson beleszolni, hogy mire akarja költeni a penzt :) Igy a gyerek is azt kapja amit szeretne es együtt tölthettek egy napot ami közelebb hoz titeket :)
ha esetleg valami hobbija van a kislanynak akkor valami ahhoz kapcsolodo dolgot.
Vagy ami most nagy divat a süthetö gyurma. Ha van kezügyessege akkor keszithettek közösen sajat magatoknak iszonyat aranyos es egyedi ekszereket, kulcstartokat. Nagyon egyszerü megtanulni a hasznalatat es rengeteg videos bemutato van a temaval kapcsolatban. Es ha ügyes es kedve is van hozza akkor akar kesöbb arulhatja is az osztaly tarsainak :)
[link] Valami ilyesmiket :)
5.-nek Te egy 11 éves gyereket elvinnél, hogy válasszon ajándékot magának? Egy 11 éves gyereknek azért még kell a meglepetés. Én annak idején feltúrtam az egész lakást, hogy hová dugták az ajándékot, de szerencsére a szüleim olyan ügyesek voltak, hogy soha nem találtam meg az összeset.
Biztos van olyan játék, amivel szivesen játszana és még nincs neki. Lényeg, hogy ne csak ruha legyen az ajándék, mert nem biztos, hogy a praktikus dolog (amit egyébként is megkapna, mert kell) jó ajándék egy gyereknek.
A kreatív, gyurmás ötlet jó!
Szeret v.mivel bíbelődni a leányzó, van olyan v.mi, ami nagyon érdekli?
gyöngyfűzéshez való cuccok! ha szeret kreatívoskodni, akkor szerintem nagyon fog neki örülni, mert egyedül is tud vele foglalkozni, és tényleg meseszép ékszereket lehet készíteni, ha belejön! Ha kell segítség, hogy mi az, amit egy ekkora kislány is meg tud csinálni, meg hogy miket vegyél amik kellenek! :)
(damil,drót, abból is milyen, milyen gyöngyöt, milyen füzeteket)
ui.: a tescoban árult dobozos gyöngyfűzőszettet semmiképp se ajánlom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!